|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli dostlar sabah erken gidelim istesekte bir kaç aksilik sonucunda saat 8 gibi ancak açıldık denize tabi varana kadar ancak saat 9 gibi oltamızı suya indirebildik tam geç kaldık derken oltamı denize bırakır bırakmaz üç adet güzeller güzeli lidaki takılıverdi oltama
![]() ![]() ![]() ![]() Diğer arkadaşlarada rastgelsin!!! NOT: SİZ YAZILARI OKURKEN BEN RAKIYA YATIRDIĞIM BALIKLARI GÜZEL BİR SALATA EŞİLİĞİNDE MİDEME İNDİRMŞ OLACAĞIM ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() Ufuk, ellerine sağlık harika bir gün senın olduğu kadar bizi de sevindirdi, afiyet balşeker olsun ama nerde yakaladın ?
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler
![]() En güzeli son kısımdaki not ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() daha güzeli can sağlığı ufuk afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ellerine sağlık ufuk.rakı yı unutmamana sevindim afiyet olsun
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() afiyet şeker olsun güzel av olmuş ellerine sağlık ufuk abim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eywallah üstadım tabikide hakkını vermek gerek değilmi!!
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eywallah kardeşim daha iyileri senin olsun
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür ederim hiç merak etme şu an hakkını vermiş bulunuyorum
![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler abicim darısı sizlere
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-12-2008 Av Raporu :'( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 28-12-2008 20:37 |
27.09.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 14-12-2008 00:07 |
29.11.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 04-12-2008 17:10 |
21.11.2008 av raporu :( | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 27-11-2008 19:09 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |