|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar merhaba,
Hani derler ya alışmış ... dan beterdir diye,bizde o misal duramadık yine. Bayramda çıkamayacağımız için Hikmet hocamla bastık çıktık yine hava güzel başladı av yerine gelmek takımları hazırlamak derken başladı hava esmeye. Oysa ne güzeldi ilk tekneye geçtiğimizde; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben tamam bu gün Mercanı aldık diye hafiften heyecenalıyın ama manzaraya kaptırdım çektim durdum yine, bir iki karede size; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kış artık iyice kendini belli etti,Güneş oldukça geç görünüyor ama baharı aratmayacak nefasette. Değilmi? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu kareleri almamızdan kısa bir süre sonra hava dönmeye başladı o sıra yakınımızdan Sahil Güvenlik Botum süzldü geçti,kaçarmı resimledim hemen; [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Saat 10:00 kadar deniz esti coştu sonrasında bizde karaya yaklaşıp zaman geçirdik sonrasında çok çalkantılı bir denizde kapalı bir havada esti durdu. Alabildiklerimiz bunlar. Malum klasik 3 lü takım, buzluktan karades, 38 kulaç, Erdemli Tömük açıkları. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM. DİLERİM DAHA ÇOK KURBALARA BERABERCE VE MUTLULUKLA ULAŞIRIZ. KÜÇÜKLERE MENDİL VE ŞEKER VERMEYİ UNUTMAYIN, BAYRAMLAŞIN, GELENEKLERİMİZİ SÜRDÜRÜN LÜTFEN. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hocam harika olmuş maşallah kasayı doldurmuşsunuz çeşit çeşit.
Bir trakonya gördüm iğneden nasıl çıkartıyorsunuz malum tehlikeli bir balık. Yol göstermesi açısından tarif ederseniz seviniriz.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstad tebrik ederim hani derler ya bir kasa balık tuttum diye erhalde byle bir pozisyon olsa gerek
![]() Ellerine emeğine sağlık afiyet bal şeker olsun!!!
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuş paylaşım için teşekürler
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() mercan ben burdayım diyor
güzel av olmuş emeğine sağlık |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Merhaba, malum bu balık çok saldırgan istemeden yakalıyoruz ama etide bir o kadar lezzetli, kolayda ölmez. Bu nedenle iğneden çıkartırken hareketine engel oluruz ve ayrı yerde tutarız. Malum zehiri belli ölünce o dikenleri makasla keser kovaya atarız ama ayıklarkende özenli olmakta fayda vardır. Selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mercanlar yakışıklıymış.Tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler güzel av olmuş maşallah, mersinde 1,5 ay geçirdim keşke sizi bulsaydım oralarda tanışır bir balık avı yapardık
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Altın Yumutlayan Balık; MERSİN BALIĞI | Taygun KOCABIYIK | Su Ürünleri | 7 | 26-11-2009 12:45 |
Bize her gün bayram ****MERSİN****16/12/2008 | Wetblue | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 05-01-2009 22:48 |
mersın koyu son 5 dakıka raporu :-) | musty | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 23-11-2008 22:38 |
Bunlar da ne ? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 04-02-2008 01:04 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |