|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() veli kardeşim dediğin yere shark 1 var site onunla gittik 40 parça aldık dahada alcaktık ama arkadaşın midesi tuttu ölü dalga çoktu biz fiberle örenk köyden açılıyoruz seni şayet denzi tutmuyorsa hemen dönelim demiceksen pazar günü çıkabiliriz 3 kişi motoru bakıma aldık pervanede sorun var yapar yapmaz çıkacaz pazra muhtemelen çıkarız ancak çok iyi giyinmen lazım malum çok soğuk ayrıca dediğin yerden tarama yaptık manyak mırmır çektik
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() oğuz kapta artık şu tekneni aksudan çıkar çıkaracaksan fiberle hayatımız kaydı artık
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga abi senin eküri yanlış baksana sürekli deniz tutuyor
![]() Bırak fiberi kotrayla çıksan yinede deniz tutacak arkadaşı yaşlandı artık kabul etsin ![]() Anladın sen onu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() katılıyorum çok yaşlandı bana sölüyodu maymuna döndü teknede
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok yaw
![]() Abi ben görü bildirmeyeyim sonra bana kaynıyor ihale bana kalıyor ![]() O anları gözümün önüne getirebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Cesmede balik turlari için kiralik yat | cesmelicem | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 24-02-2010 01:04 |
Kiralik Tekne | inac73 | Tanışma | 2 | 10-06-2009 12:02 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
çeşme Ildiri'da Balik Avi Için Kiralik Tekne | mavizmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-11-2008 16:48 |