|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 18.01.2009 Pazar sabahı Özere'de Ayhan Kaptanla 10 kişi Balık sevdası.. heyecanlıydık. sabah 07 de açıldık. bir iki yer gezdikten sonra öğlen saatlarinde 1 saat gibi bir sürede herkes 3 eş beşer tane mercan kaptı. en büyügü bana nasip olmuştu 600 gr kadar. resimlerini dostlarla paylaşmak istedim.Hepinize rastgele[IMG]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maaşallah ellerinize sağlik her daim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım ellerinize sağlık süper balıklar!!!
Özellikle mercana bayıldım!!!Ne yalan söyleyeyim resimlere bakarken kıskandım doğrusu ama kem gözle bakmadım emin olun!!! Daha irilerinin rastgelmesi dileğiyle!!!
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() gercekten cok guzel mercanlar tebrık ederım
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler hocam mükemmel
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşkkürler arkadaşlar daha iyisi size nasip olsun. 25 ocakta yeni foçadayiz bakalim neler alacağiz.siz dostlara rapor eder yine resimlerim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler tüm ekibi kutlarım.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık, afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah super balıklar sımdı gördum ama harıka görunuyorlar avınız daım olsun
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() güzel balıklar tebrikler rastgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2009 dan Dulger ... | Mehmet BODUROĞLU | Videolar | 18 | 10-03-2010 00:59 |
2009 rekorum ;)) | sahinaga | TATLI SU AVI | 7 | 04-01-2010 08:40 |
30.05.2009 Çeşmealtı | asepetci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-06-2009 13:21 |
09,05,2009 mersinkoy | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 28-05-2009 18:03 |
05 Mayıs Gümüldür-Özdere | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 09-05-2007 15:11 |