![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Bu mesaj en son " 16-07-2009 " tarihinde saat 10:12 itibariyle MAVİ FENER tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende gemici bagları ve örgülere cok meraklıyım amatörce yaptıklarımı ileride burada sizlerle paylaşacagım
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ooo mustafa abi gerçekten çok güzel çalışmalar. Tablolara özellikle hayran kaldım diyebilirim.. Fırsat ve biraz yetenek sonucunda umarım aynı tabloları bende gerçekleştirebilirim kıskandım
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anıl bey siz yapmak isteyin yeter hertürlü yardıma hazırım
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa abi gerçekten güzel bir koleksiyonun var
![]() Nuri abi sanada bu güzel konuyu açtıgın için teşekkürler ederim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 14-02-2010 " tarihinde saat 21:04 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Nuri abi.
Ayrıca Mustafa abi bu çalışmaları kendiniz içinmi yapıyorsunuz yoksa satıyormusunuz ? Bu konu hakkındada bilgi verirseniz seviniriz .
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben denizcilikle ugraşıyorum emekli olunca oyalanacak birşeyler aradım ve meslegimle ilgili bu işi seçtim önceleri amatörce yapıyordum adet fazlalaşınca yer sorunu ve masraflar nedeni ile eşe dosta satmaya başladım
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sekizli Yer Marsipeti ( paspas , video )
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sekizli Yer Marsipeti ( paspas , Slayt ) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ... i_creation
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selamlar herkese foruma yeni üyeyim , Gerçekten el emeği ve güzel düğümler ..
Anca Atan Çözer Gibi =))
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne ve Fırdöndü Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | İğne ve Fırdöndü Bağlama | 46 | 30-08-2012 21:12 |
Gemici Düğümleri | Güven ÖZYELDAN | Gemici Düğümleri | 8 | 14-11-2007 17:46 |