|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Formdaki değerli arkadaşlar aranıza yeni katıldım,emekli olduktan sonra kıyıdan ve tekneyle amatör balıkcılıkla vakit geçiriyorum.
Beş yıldan beri sivricede ikamet ediyorum,herkese sevgi ve selamlarımı sunarım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ramazan Abi, Aramıza hoş geldin... Yapmış olduğun av raporlarını bizlerle paylaşırsan seviniriz.
Tarlan varsa içinde ol. Teknen varsa kıçında ol. İşin varsa başında ol. Yalnız adam gibi adam ol. Çok güzel Abi... Avatar resminde balık maşallah harika...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ramazan abi hoşgeldin
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hosgeldınız ramazan abı vedat abıyle tanısırmısınız
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldin ramazan abicim.Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz Ramazan bey.
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş bulduk ibrahim bey,inşallah şu anda edremitteyim sivriceye varınca ilk işm raporları paylaşmak olacak.Avatardaki resim kuzu gibi sevgilerimle
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş bulduk fatih vedat abiyle her gün bir yerdeyiz her gün görüşürüz.
Sevgilerimle
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aranıza Yeni Katılan Biri Daha | arsenyildiz | Tanışma | 8 | 03-12-2009 18:01 |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
merhaba..aranıza yeni katılan üyenin 31 Ekim balık avı fotoğrafları | muratald | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 23-08-2008 12:18 |
herkeze selam aranıza yeni katıldım | batu | Tanışma | 10 | 11-09-2007 16:35 |
Aranıza Yeni Katıldım | Egeli | Tanışma | 8 | 02-08-2006 23:14 |