|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abim çok güzel görüntüler ellerine sağlık.
![]() En son nezaman gittin bilmiyorum ama Yakında giden arkadaşlar yolun çok bozulduğunu söylüyorlar Ford çift kabinli 4 çekerli arabayla gitti bi abimiz Ama alttakımı bozdu Bilginiz olsun ona göre tedarikli gidin ![]() Mümkünse jeep le ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan abi paylasim icin tesekkurler..
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hasan abi harikasin harika baliklar tutmuşun burasını babamada öğret oda gittsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi,bu güzel paylaşım ve örnek teşkil eden uyarılarınız için teşekkürler.
yazdıklarınıza aynen katılıyorum. bizlerin yaşadığı bu mutluluğu hangi balıkçı çocuklarınında yaşamasını istemezki? bu bağlamda hepimiz üzerimize düşen görevleri (amatör balıkçıya yakışanı) yapmalayız. yakaladığınız güzel balıklar için'de ayrıca kutlarım ustacım. saygılarımla . rasgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel bir yere benziyor biz istanbulda bu tip yerleri mumla arıyoruz,
İstanbulda nereye gitsek Yan yana avlanmaya çalışıyoruz. Valla 30 cm mesafede kamış atma teknikleri kasıyorsun burda :9
Ali Yıldız Auditor Istanbul 04.03.1982 0 Rh (-) Bu mesaj en son " 25-11-2009 " tarihinde saat 08:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: İmla ve cümle düzenlemesi |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() kokarı çok merak edıyorum
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() güzel bir çalışma olmuş abi tebrikler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Hasan,güzel bir paylaşım emeğine sağlık teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Şimdi yanlış anlamazsanız bişi demek istiyorum tamam çok güzel avlağınızı paylaşmışsınız ama sanırım biraz isteksiz paylaşmışınız.Neden mi?Çünkü bu kokar nerdedir buraya nasıl gidilir nerden gidilir hiç bahsetmemişsiniz.(ben google earthden yolları takip ederek buldum o ayrı bir mesele ama kaybolmaktan korkuyorum
![]()
Aydın Aydoğdu 10.06.1985 İzmir/Yeşilyurt Kan Grubu 0 Rh(+) Bu mesaj en son " 01-04-2010 " tarihinde saat 02:12 itibariyle Aydın35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar, aklımda kaldıgı kadarıyla , uzunkuyu cikisindan cikiyorsun, çeşme yonune dönüyorsun , yolun sol tarafında bir köy girişi var. köye girip, köy merkezinden otoban ayaklarının altından geçecek şekilde toprak yolu takip ediyosun , otobanın altından geçtikten sonra toprak yolu devam ediyosun , en gidilebilir yoldan başka yere sapma , genelde çıkmaz yol oluyor sonuç
![]() ayrıca alt takımı yememize rağmen , mutlu dönersin uygun takımla , düzgün havada gittiğin sürece..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
26 Eylül Kokar Av Raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 28-10-2012 16:09 |
Avlaklarımdan Karareis | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 114 | 02-10-2011 18:09 |
Kokar av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-12-2009 09:18 |
14 Kasım 2009, Kokar koy :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 21-11-2009 04:24 |