|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ![]() Sevgili rastgelsin ailesi ![]() Daha öncede söylediğim gibi avlandığım bölgeleri elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım ![]() ilk avlak olarak KOKAR ı tanıtmak istiyorum ![]() ![]() gidecek arkadaşlarımızın öncelikle çevreye saygılı ve duyarlı olmasını rica ediyorum çöp vb atıklarımızı mümkünse geriye getirip çöp bidonlarına bırakmamız çok daha iyi olur ![]() balıkçı kişiler çevresine saygılı olmak zorundadır hepimiz birer balıkçı olduğumuza göre yarında bu avlaklarda balık tutacağımızı bilmeliyiz sadece bizim için deyil çocuklarımıza torunlarımıza güzel bir dünya bırakmak zorundayız ![]() çoğu dostlarımız kokar ı bilmektedir yolu oldukça zorlu yaklaşık 22 km sadece toprak.hemen hemen 1saat toprak yoldan gidilmektedir ![]() ![]() kıyıdan ve tekneden çok güzel av vermektedir ancak bu tabi belli zamanlardadır.rüzgar faktörü önce gelmektedir bunun yanında mevsim ![]() en iyi av zamanı nisan ve mayıs aylarıdır.bunu takiben haziran ,temmuz,ağustos ,eylül ayları biraz yavaşlar ekim ve kasım aylarında tekrar canlanır ![]() yem olarak favori yem yengeçtir diğer yemler madya ve mamun tekne ile gidecek arkadaşlarımız ise yanlarında sülünez sübye ve palet yem bulundurursa iyi olur. olta takımınız ise ikili klasik dip takımı daha uygundur ancak gezer tek iğneli olta takımıda çipura için uygundur ![]() ![]() çıkan balık türleri ise başta çipura(paşa)levrek mercan çeşitleri karagöz ısparoz ahtapot ![]() hepinize şimdiden rastgelesin ![]() Bu mesaj en son " 17-01-2010 " tarihinde saat 17:16 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... Neden: BAŞLIK |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan kardeş resimler çok büyük açılmıyor benim bilgisayardamı problem var
Ferdi AKMAN 1960 Buca Abrh+(Pozitif) ![]() Softa sınıfının din simsarlığına izin verilmemelidir. Dinden maddi menfaat temin edenler. İğrenç kimselerdir. İşte bu duruma karsıyız ve buna müsaade etmiyoruz. Mustafa Kemal ATATÜRK 1930 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasana bımm paylasım ıcın tesekkurler solenecek kelıme bulamıyorum dayımda orada ozledım onuda ben hep beraber tekrar bır operasyonda bulusalım abımmm
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasom sensiz gitmem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Anıl Kardeşime, katılıyorum...
Yok öyle tarif etmek hafta sonu gidiyor muyuz??? Sen onu söyle... Hasan Abi, gerçekten çok güzel yerler tabi biz temiz bıraktıkça güzel kalmaya devam edecek...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Hasan abim paylaşım anlatım ve resimler için teşekkür ederim..
İşaallah arkadaşlar için güzel olmuştur .. Kokara giden arkadaşlarımız boş donmez.. Herkeze şimdiden RASTGELSİN.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abi çok güzel yerler. toprak yolda 2 saate razıyım
![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... Bu mesaj en son " 06-11-2009 " tarihinde saat 19:05 itibariyle delvel tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hasan abı ellerıne sağlık cok tesekkurler.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan Abi paylaşımın için teşekkürler...
İnşallah gidipte bereketli bir avla dönmek bizede nasip olur... Herkese rastgele...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Eski Foça | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 65 | 01-11-2012 20:21 |
26 Eylül Kokar Av Raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 28-10-2012 16:09 |
Avlaklarımdan Karareis | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 114 | 02-10-2011 18:09 |
Kokar av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-12-2009 09:18 |
14 Kasım 2009, Kokar koy :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 21-11-2009 04:24 |