|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel balıklar gerçekten.Şansın açık olsun..Rastgelsin..
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Kerem kardeşim, mırmır kuyusuna mı düştün.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler tebrikler tebrikler ...
Harika bir av olmuş ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() ilkönce serkan abime fotoları yüklediği için çok teşekkür ederim ben bu havada böyle balık alcağımı bilseydim filim çeker gibi sinama sistemi kurardım sahile benim ohavada bütün uyarılara rağmen gitmemin sebebi kardeşimin kocasının izne gelmesi vede av yapmamanın verdiği hırsla balığa götürüp denizle hasret gidersin istedim aslında hiç umudum yoktu havada çok kötüydü zamanı değildi ama kulağıma küpe oldu yeri hasan abi tarif ediyorsa mutlaka balık olur bunu iyi anladım
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan
|
![]() kerem kardeşim inşallah dahada iyilerini tutarsın
![]() ![]() ![]() bizede seni buradan tebrik etmek düşer ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kerem arkadaşımız gerçekten çok güzel avlar yapmış.EMEĞİNE SAĞLIK.....
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team'ın Beklenen 29 EKİM VİDEOSU | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 59 | 07-12-2009 12:40 |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
Karışik av fotoları | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 22-10-2008 22:14 |
Yeni sazan fotoları | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 53 | 13-10-2006 08:29 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |