|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün sazana gittik altı tane kuzu aldık bayağı zavkli geçti.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Buda kuş bakışı altı sazan.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sazanların boyları bayağı büyüktü bu sefer.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu 38 lik aynalıyıda geri saldım büyüsün diye,büyüsün ben tutarım gene onu
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi tebrikler, çok güzel balıklar yakalamışsın. 38 cm'lik aynalıyı geri salman da ayrıca takdire şayan
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel sazanlar tebrikler fakat bizim burda mısır tek başına pek etkili olmuyor
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abicim balıklar şahane çok tebrik ederim almanyaya yaz gelmedi heralde biz izmirde fıttırıcaz sıcaktan
![]() sazanı salman gerçekten ince bir davranış mert abi gizli kahraman geçenlerde 15-20 cm bir lohoz salmış onuda burdan bir kez daha tebrik ediyorum ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Malesef tayguncuğum daha sıcakları tadamadık izne gelince acısını çıkartırız,bence bir sakıncası yok aslında böyle havalarda balık almak daha iyi ve kolay.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bencede hava serinken daha güzel yeterki balık olsun şimdi saat 8 olunca ter basıyor şakır şakır
![]() yarın sabah 6-9 arası muvaffak abiyle çapariye gidicez hava 30 derecenin üstünde balık olurda öğleye kalırsak pişicez ![]() Sazanları hangi yem ile aldın selim abi?? alman sazanlar daha mı sazan oluyor acaba ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mertciğim küçükleri salacaksın yarın balık tutmak istiyorsan,senin için bu fotoyuda eklemek istiyorum gene geçersin oltaların başına.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Karışik av fotoları | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 22-10-2008 22:14 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
Sazan Avı Videosu Yeni Yepyeni | iesencan | Videolar | 7 | 29-08-2007 22:24 |