|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Adım İlker ASLAN siteye Yağız kardeşim ve Necati abim vasıtasıyla katıldım Buradan üstad Hasan Balıkçı abiye,Serkan ustaya,Doğan kardeşime selam ederim
Balık merakı bende çok küçükken başladı ilkokula giderken çayda sazanla başladım bu hobiye. Büyük şehire yerleşince haliyle bu sevdada benimle büyük şehire taşındı. Şimdi çok değerli abilerim ve dostlarımla elimizden geldiği kadar sürekli onlardan birşeyler öğrenmek adına saygı ve sevgi içerisinde bu işi yapmaya çalışıyorum. Benim misyonum şudur arkadaşlar; önce dostluk ve muhabbet sonrada balığın olduğu heryerdeyim. Şehrin ve çalışma hayatının sitresinden uzak,deniz kıyısında bir bardak çayın keyfini hele hele oltayada nasibim takılmışsa deymeyin keyfime... Necati abiye ve Yağız kardeşime beni sizlerle tanıştırdığı için tekrar teşekkür ediyorum. Foto ve video paylaşımlarımızın çok olması dileğiyle tekrar Selamün Aleyküm... Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 16:23 itibariyle İlker ASLAN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz abi. Umarım aradığınız keyifli ortamı burada bulabilirsiniz
![]() Paylaşımlarını bekliyoruz..
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Şİmdiden bol keyifli forumlar dilerim..
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız... sohbetınız daım ıgnelerınız keskın avınızda daım olsun
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlker aramıza ve ailemize hoşgeldin.
Keyifli forumlar ve paylaşımlar dilerim. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet aydın kardes haklısın duzeltmeyı yaptım simdi bilgilendirme için tesekkurler
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() ilker kardeşim aramıza gelmen çok hoş seni tanımak ayrı bir keyif
![]() beraber güzel avlar ve paylaşımlar ![]() hoşgeldin biladerim ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() VAYY benım canım kardesım hosgeldın sefa getırdın
![]() eee artık balık avı paylasımları baslıyor desene ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ..Ve Aleykum selam.
Hoşgeldiniz, keyifli vakit geçirmeniz ve av raporlarınızı paylaşmanız dileğiyle..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selamün aleyküm | reis38 | Tanışma | 18 | 07-05-2010 08:57 |
Herkese Selamun-Aleyküm | xkelet | Tanışma | 16 | 09-03-2010 22:54 |