|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hasan BALIKCI 7 Gün Banlansınmı ? | |||
EVET |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 30,00% |
HAYIR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 70,00% |
Oylayanlar: 20. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adaletin kestiği parmak acımaz mercanın oltaya gelmesi adaletin kestiğinden dahamı kötü fakat balığıda yedin hadi bakalım ne olacak bu işin sonu
![]() ![]()
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan
|
![]() tamam kuralı ben koydum arkasındayımda
![]() ![]() bende siz dostlarıma birşey sorayım bakalım o zaman ne cevap verilecek ![]() ![]() balıkçı adam su kenarına inince yanında oltası olsun olmasın ilk aklına gelen balık tutmak deyilmidir ![]() ![]() eğer hava sıcaksa bu balıkçı oltası olmasada balık tutmazmı? bu bulutun arkası sel olur yalnız necati biladerim ![]() ![]() ![]() ben o yasağı koydumya hepinizi takip ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadeyin bakalım ne olcek ![]() ![]() anlamam koyulan kurala herkes saygı duycak ![]() ![]() Bu mesaj en son " 03-05-2010 " tarihinde saat 16:30 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
peki Hasan abicim sen ne güzel diyorsun balıkçı insanın olta olsada olmasada ilk aklına gelen balık avlamak diye bu kuralı niye koydun Hasan abicim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | ||||
Üstad
|
![]() Arkadaşlar burda bir yanlış var.Evet Hasan Balıkcı balık çekiyor ama hiç sordunuz mu niye çekiyor ?. Dikkat ederseniz yanda bir arkadaşımız var, O arkadaşımıza mercan nasıl çekilir onu gösteriyordu.
![]() ![]() Yani kendi adına değildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bir dakika o zaman suçlu sayısı artmıyormu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşlar bizi bölmek isteyen balıkların bir oyunudur bu. hasan abimizi bir boş anında yakalayıp oltasını ısırmak suretiyle paşa team in başarılı operasyonlarını gölgelemeye çalışmaktalar. hasan abimizin suçu yok. tamamen balıkların bir oyunu
![]()
![]() |
#17 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu gidişle sitede adam kalmayacak
![]() ![]() ![]() Ama itiraf edeyim evet ben bir mırmır yakaladım şöyle güzelinden ![]()
![]() |
#18 | |||
Kaptan
|
![]() Dostlar mercan gercekten cok guzelmiş ee hasan abiyede yakışıyor dogrusu
![]() |
#19 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bence Hasan Bey o balığı; "Bakın bu türden davranışlara girmeyin!" uyarısını yapmak için, örnek olması amacıyla yakalamıştır.
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence orda balık tutan tüm yöneticileri 7 şer gün sırayla banlayalım..
![]() ![]() Bana da ceza varsa bende sıraya girerim napalım
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2 Soru ... | Mehmet BODUROĞLU | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-09-2010 00:50 |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |