|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ardaya selamlarımı iletirsen sevinirim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Olur olur inşallah güzel günler bizleri bekliyor. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
inşallah herhangi bir sorun çıkmaz sağlıklı bir genç olarak tekrar görürüz. seni tanımak seninle kısada olsa konuşmak gerçekten çok keyifliydi ![]() dediğin gibi kimin ne olacağı belli deyil hepimiz birbirimizi sevelim. tekrar tekrar geçmiş olsun arda yeğenim |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() bu anlar anlatılmaz anlatılırsa yok canım abartıyonuz derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim. ![]() unutma siz denizden PAŞA TEAM karadan |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() bak çok canın çekiyorsa bir gün bu kadro ile senide karadan götürelim olurmu ![]() seninle olmak dahada güzel olur ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() çok sağol kardeşim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() inan haluk abi ben kendimi sıcak kanlı biliyordum ama meğer bu bot ekibinin kanları kaynıyormuş ![]() ![]() yok abi yok bu harika bir dostluk köprüsü olacak ben ona inanıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() çok yakında bu gurup dahada büyüyecek ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sen gelemedin ama inanırmısın iki laflarından biri bahadır oldu ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ama ben karadan asla vaz geçmem ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sizlerle yaptığım bu güzel avda bütüngün güldüm ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 64 | 02-04-2010 18:29 |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |