|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hasan bu paylaşımınız gerçekten harika bot ekibini iyi biliyorum onların bulunduğu yerde muhabbet eğlence kesin vardır. Hepinizi bu güzel birlikteliğinizden dolayı kutluyorum. Bahaneler de güzel daha iyilerine inşallah
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sevgili dostlar hepinize tebrikler. Yılmaz'ım bunu hep yapıyor
![]() Belliki çok güzel ve keyifli bir avcılık olmuş. Bu hafta işlerim olmasaydı hepbirlikte olacaktık. Hemde sizlerle tanışmış olacaktık Hasan Bey. İnşallah bir dahaki sefere. Bereketli ve afiyet olsun....
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
birdaki sefere insallah ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel güzel görüntüler... Herkesi kutluyorum.. Güzel karelerin devamında hep beraber olmamızı diliyorum
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() fotoğraflar için çok teşekkürler abim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Olacak Hasancım olacak.Seni karacılıktan tekneciliğe terfi ettireceğiz sonunda
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende bu güzel hafta sonu icin hasan abime ve öner abime cok teşekkür edrim .bana göre harika bir hafta sonu gecirdim daha ilk görüşmemızde sanki senelerdir tanışır gibi şahane sohpetler ettik ta sabahın ilk işıklarına kadar gidişimiz dönüsümüz mükemmel bir hafta sonu oldu inşallah bu dostlumuz daima sürecek daha nice güzel hafta sonları gecirecemize inanıyorum.tekrar hasan abime ve öner abime teşekkürler bu güzel hafta sonu icin .amatör balıkcılı bu yüzden bu kadar cok seviyorum güzel abilerle kardeşlerle tanişip dost oluyoruz.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutluyorum gerçekten çok güzel kareler. Videoda ayrıca harika görüntüler var
![]() ![]() Bu arada Öner abicim sen her hafta Manisa-İzmir arasında gidip geliyorsun ne desem bilmiyorum bu ne aşk, bu ne azim yalnız yenge bu duruma ne diyor çok merak ediyorum ![]() Herkesi tebrik ediyorum bahanelerde hiç fena değil çünkü ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan
|
![]() Hasan abi ve Öner abi gercekten cok güzel fotolar tebrikler
bu arada tüm ekibi tebrik ederiz cok güzel zaman gecirdikleri belli Rastgelsin bir aile hemde cok buyuk bir aile ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan abi efsanesin benim gözümde
![]() öner abi, yılmaz abi ve oradaki tüm ekibe bu güzel paylaşım için teşekkür ediyorum ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 64 | 02-04-2010 18:29 |
!!..Hasan BALIKÇI & Serkan KARINCA..!! | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 77 | 27-02-2010 13:26 |
Hasan 64 | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 19-07-2007 22:39 |
Hasan bey hoşgeldiniz.. | Uzm.Dr.Rastgele | Tanışma | 3 | 18-10-2006 17:20 |