|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Kamil levrekler harika paylaşım için sağol.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil abi elinize sağlık balıkların maaşallahı var, hayırlı günler dilerim..
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Daha güzelleri sizin olsun.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() kamil bey balıklar cok guzel avlarınız her daım bereketlı olsun.levrekleri kıyıdanmı tuttunuz olta ve yem tarıfını bıraz açarsanız memnun oluruz rastgele
![]() |
![]() |
#25 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil bey tebrikler, güzel av olmuş ,afiyet olsun , rica etsem bu levreklerin hangi yöntemle ve yemle , yakalandığı konusunda , bizlere bir bilgilendirme yapabilirmisiniz ?
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() KAMİL abiii guzel bır gun ve av olmus ama o balıkların arasında bır sey eksık
![]() ![]() ![]() HANİ ABİ MIRMIRRRR ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben yeni bir üyeyim.burdan bütün balık tutkunlarına selamlar gönderiyorum.levrekler çok güzel gercekten harika bir av yapmıssınız.dün aksam bizde eşkina avına gitik iri bir kaya barbunuyla 20cm civarında bir eşkina aldık.bu aksam balık yok hadi toplanalım derken 1.5 kg civarında bir levrek çektim.gerçekten cok heyecanlıydı.ilk kez bir levrek yakaladım.ancak rüyalarımda yakalıyordum önceden.hayellerimi süslüyordu desem yalan olmaz
![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz.. avlarınız daim olsun.. İmza ayarlarınızı tamamlarsanız szi daha iyi tanımışoluruz.. (ad soyad memleket doğumyılı ve kan grubu) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler kamil abi sayende gözümüz gönlümüz açıldı levrekleri paşayı görünce biz alışık olmadığımızdan böyle güzel resimlere bakakaldık işte öyle (ben kopesten başka balık bilmem de) :d:d:d:d
avınız daimbereketli ve böyle neşeli olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16/05/2009 zeytineli mersinkoyu | ahserku | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 22-05-2009 13:10 |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
17 Mayıs-Zeytineli | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 25-05-2007 21:10 |
Zeytineli-1 | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 58 | 18-02-2007 11:11 |