|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Her zaman olduğu gibi cumartesi gecesi Bornova'dan çeşmealtı'nın yolunu tuttuk. Son üç haftadır gece balık tutamıyoruz. Tuttuğumuz balıkları sabah aldık. Fotojenik olanlar... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bereketli olsun antenliler harika görülüyor afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ibrahim tebrikler demek problem bendeymis bak ben olmayınca hersey yolunda kırmızılar harika tüm ekıbi kutluyorum tebrikler
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler balıklar muhteşem antenliye aşık oldum.
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ellerinize sağlık hakikaten fotojenikmiş balıklar,her daim rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() İbrahim abi yine yapmışsın yapacağını ..
Bu bana yapılırmı yahu.. bana garezin mi var senin.. Böyle fotojenik fotolarla kafayı yedirteceksin vesselam.. Ama maaşallah harika kareler.. Allah daim etsin.. Paylaşım için teşekkür ederim emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() antenliler hakikatten harikaymış tebrikler pazar günü bende oradaydım lidakiler gelmeye başlamış ama çupralardan eser yok selamlar
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbrahim abi herzamanki gibi süpersin daha iyileri seninle olsun....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İbrahim abii oramız buramız şişecek bak
![]() ![]() Tebrik ediyorum kalamar için iki kere tebrik ediyorum afiyet şeker olsun...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili İbrahim ellerinize sağlık, balıkların güzelleştiğinin habercisi oldunuz.
Sonbaharın bereketli geçmesini dilerim
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Çeşmealtı Gece Avı 05.09.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-09-2010 10:57 |
Geciken İzmir Çeşmealtı Raporu. 25.07.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 31-07-2010 17:58 |
İzmir Çeşme-Çeşmealtı-Urla-Karaburun derinlik haritası | kamilkoco | Haritalar | 6 | 05-05-2010 10:19 |
Antenli olsun | ADNAN | Üye Organizasyonları | 31 | 24-11-2009 01:32 |
Ohh be mercanlar | Rauf | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 08-04-2007 07:51 |