![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba
cumartesi ben ve bacanak ( murat baykent ) ve onun arkadaşı inciraltından tekne ile bizim çakal diye tabir ettiğimiz yere gittik. saat 10 dan akşamüstüne kadar avlandık hava değişken olduğu için fazla balık tutamadık . resimler bacanağın telinde onun için resim koyamıyorum .ama dün tek başına gittim saat 14 ile 17 arası bayağı bereketli idi . yaklaşık 4 kilo lida ve çiprura karışık yem olarak ta mamun ve yengeç takım olarak ta hırsızlı zoka misina 0.30 rastgele arkadaşlar. ![]() ![]()
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 30-09-2010 " tarihinde saat 10:42 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Ergül abi paylaşım için teşekkürler..
Avınız daim olsun.. Resimleri bekliyoruz.. Saygılar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah iyi av olmuş.Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ergün kardeşim bu habere sevindim.Bende inciraltıcıyım grçi kıyıdan atıyorum ama başladımı tavalık alıyorum.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Ergül kardeşim paylaşım için teşekkürler. Keşke resimlerinide koyabilseydin gözlerimiz bayram ederdi. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler fotoları bekliyoruz...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 30-09-2010 " tarihinde saat 10:49 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu balıkları seviyorum
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Biz'de diyoruz çeşmealtı'nda neden balık yok...
Ergun abi, balıkların önünü kesmiş. Üç beş tane bize'de gönder abi çeşmealtı'nda çupura tutmasını özledik. Çok güzel bir av olmuş ikinizide kutlarım
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergun abi sizi ve Murat ı tebrik ediyorum güzel balıklar afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü (6) Trofeler Başladı | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 14-09-2010 19:07 |
Ildırı'da kolyoz ve karagöz başladı | demirrkaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 12-03-2010 13:43 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Sezon Başladı | iesencan | Videolar | 4 | 25-06-2007 16:02 |
kefal başladı. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 29-04-2006 01:52 |