|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman Karabulut'un pazar günü ağır misafirleri varmış
![]() Söz fotolarda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() çok güzel görüntü bunlar.
![]() ![]() süleyman abimiz ve değerli galip emel çifti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ağır misafirler...sağnak yağmur altında teknede kahvaltı sofrasında keyif yaparken fotolamayı unutmuşlar..Aslında en önemli görüntüler onlardı.. kusurumuza bakmayın...Bu arada süleyman kaptana sizlerin huzurunda bir kez daha tşekür ederiz bu günü bize yaşattığı için... Bu günden geri kalan fotolar en güzel anılar....Sevgiyle kalın...Rastgele..(Tayguncum sanada tşkler)
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir hatıra olmuş.Daima bu güzellikleri yaşamanız dileğiyle..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kötü havada gayet güzel ortam ve güzel balıklar
![]() Muhabbetinizin daim olmasını diliyorum.. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun kardeşim o gün hava mualefeti nedeniyle ben sığacıktan çıkamamıştım. güzelbahçeyi pek lodos tutmadığından dolayı iyi av gerçekleştirmiş amcam ve arkadaşları en azından elleri boş dönmemişler tüm ekibi kutlarım.
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 21-12-2010 " tarihinde saat 13:23 itibariyle ejder_balikci tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Galip çim tebrikler güzel bir geçmiş afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı
|
![]() kıskandık doğrusu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler diyorum rastgelsin ailesinin güzel insanlarını bir arada görmek ne güzel.
ama kaptanım olmuyor böyle bizim pacucumuz damamı atıldııı. emel galip çiftini yürekten kutlarım. daha güzel günlereeee inşallah
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() [quote=deniz rüzgarı;97795]kıskandık doğrusu
![]() ![]() balıkçı dostum ben emel en kısa zamanda sizi kemeraltına bekliyorum bir acı kahvemi içer sohpet eder beğendiğiniz çizmelerin aynısından temin ederiz... özelden birbirimize tel nolarımızı birbirimize ulştıralım iyi akşamlar... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sığacıkta yağmurlu bir cumartesi avımız | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 10-06-2010 18:26 |
Havada bulut suda çöp | resat_beri | SAĞLIK | 0 | 21-09-2009 10:22 |
İki Siyah Yumruk Havada | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-04-2009 15:37 |
köpek balığı avını havada yakalıyor | serkan arslan | Videolar | 4 | 30-08-2006 21:37 |
En Sevdiğim Reklam | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 07-02-2006 23:43 |