|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tabii söylerim dostum.
Bir konuda yayınlanan videoların özendirici olacağını sirkülere uymadığını yazmıştım.benim yazdıklarım sürekli silinerek kendi düşüncelerini kabul ettirmeye çalışan biri var.oradan buradan video ve resimleri kopyalayıp foruma yapıştırmayı iş yaptım sanan ,ülkemizde yasak olan bir avın 4-5 ayrı videosunu koyarak haklı olduğunu savunan bir vatandaş. Yapılan yorumu silerek kendi düşüncelerini yazmak kabul edilecek birşey değil.Her açılan konuya "oooo tebrikler .aman ne iyi yapmışsın,oradan alıp buraya getirmişsin aman ne iyi yapmışsın" denilmesini isteyen bir zihniyetle tartışmaya girmeyeceğim.Eğer yönetimin haberi varsa ve buna göz yumuluyorsa bu forumda benim yerim yok.Üyelerin yorumlarını benim bildiğim sadece yönetimdekiler siler veya gerekli düzenlemeyi yapar. Bu yazdıklarım yönetimdeki tüm arkadaşlara özelden de atılacak ve olumlu veya olumsuz cevap vermeleri beklenilecektir.
Hayrettin KÖPÜRLÜ Elektrik Teknikeri 1961 O Rh + ÇANKIRI Bu mesaj en son " 30-06-2012 " tarihinde saat 20:27 itibariyle Baba Yalçın tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
10.03.2010 Sirküler değişikliği. | turna | Resmi Avcılık Duyuruları | 11 | 15-03-2010 17:16 |
Yeni sirküler hangisi ? | kocabalık | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 14-03-2009 19:17 |
37/1-37/2 no'lu sirküler değişti | fisher1968 | Resmi Avcılık Duyuruları | 0 | 24-10-2007 20:25 |