Alıntı:
serdar425 tafarından gönderildi
tatlıya bağlanması güzel olmuş..tatsızlığı yapanların bundan sonra yapmamasını temenni ederim..herkesin ortak söylemi olduğu üzere burası büyük bir forum ve kabiliyet yada zevk çeşitliliğinden bakarsak geniş bir balıkçı kitlesine hitap ediyor..insanların kendilerine hitap etmeyen konuları es geçerek,bu konulara ilgi duyan insanlara akıl verircesine yorum yapmaması tansiyonun yükselmemesine yeterde artar düşüncesindeyim..hele ki buna bahane olarak bir ay önceki bir mesajda söylenildiği gibi ''böyle olunca kendi ilgi duyduğum konuları kaçırıyorum'' demek,en hafif tabiriyle insanların zekasıyla alay etmek anlamına geliyor..neyse madem tatlıya bağlandı bende fazla uzatmak istemiyorum..
ama şununda bilinmesini isterim ki,ben kendiminde içinde olduğu bazı insanların,sırf baba yalçının konularını takip etmek için bu forumda olduğunu biliyorum..benim de kendisiyle bir çok teknik konularda tartışmada bulunmama rağmen, böyle konuyla alakasız yada su-i zanla yapılmış eleştirilere muhattap kalmayı haketmediğini düşünüyorum..verilen uyuşturucu örneğine binaen söylüyorum..ne yani,uyuşturucu kullanmak yasak diye,uyuşturucu bağımlılarını anlatan bir belgesel çekmek suçmu?bu nasıl mantıktır..seyretmek istemiyorsanız kanal değiştirin efendim..Allah Allah..
|
Değerli dostum aslında olayı uzatmak istemiyorum da kırmızı ile işaretlediğim olayda belgeselin başında "uyuşturucu bağımlıları hakkında,uyuşturucunun etkileri .....vb" bir ibare koyduktan sonra bırak dakikalık belgeseli bir yıl sürecek dizi çeksen seyrederim.ama başında sonunda yanında bir açıklama olmayan ,sonucunda özentiye sebeb olabilecek bir reklamı dahi seyretmem seyretmek isteyeni de uyarırım.
Koy bir resim,yükle bir video kim ne anlarsa anlasın,yaptığı yorum olumluysa dursun olumsuzsa silerim kendi bildiğimi yazarım yok böyle bir forumculuk.
Hala ben geldim sala sala olmaz öyle şey.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.