Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 02-07-2012, 10:31   #12
serdar425
Oltacı

tatlıya bağlanması güzel olmuş..tatsızlığı yapanların bundan sonra yapmamasını temenni ederim..herkesin ortak söylemi olduğu üzere burası büyük bir forum ve kabiliyet yada zevk çeşitliliğinden bakarsak geniş bir balıkçı kitlesine hitap ediyor..insanların kendilerine hitap etmeyen konuları es geçerek,bu konulara ilgi duyan insanlara akıl verircesine yorum yapmaması tansiyonun yükselmemesine yeterde artar düşüncesindeyim..hele ki buna bahane olarak bir ay önceki bir mesajda söylenildiği gibi ''böyle olunca kendi ilgi duyduğum konuları kaçırıyorum'' demek,en hafif tabiriyle insanların zekasıyla alay etmek anlamına geliyor..neyse madem tatlıya bağlandı bende fazla uzatmak istemiyorum..

ama şununda bilinmesini isterim ki,ben kendiminde içinde olduğu bazı insanların,sırf baba yalçının konularını takip etmek için bu forumda olduğunu biliyorum..benim de kendisiyle bir çok teknik konularda tartışmada bulunmama rağmen, böyle konuyla alakasız yada su-i zanla yapılmış eleştirilere muhattap kalmayı haketmediğini düşünüyorum..verilen uyuşturucu örneğine binaen söylüyorum..ne yani,uyuşturucu kullanmak yasak diye,uyuşturucu bağımlılarını anlatan bir belgesel çekmek suçmu?bu nasıl mantıktır..seyretmek istemiyorsanız kanal değiştirin efendim..Allah Allah..
serdar425 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları