|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selamlar
Ben her ne kadar deniz avciligini sevsemde bulundugum sartlardan dolayi tatlisu avciligi yapiyorum.. Almanya'da amatör balikcilik Türkiye'de oldugu gibi belirli sirküler cercevesinde yapilir.Ama kurallar biraz daha katidir. Mesela canli balikla avlanma yasaktir,Oltada birden fazla igne olamaz vs. Ben sadece turna,levrek,sudak ve alabalik avlarim.Ukalalik gibi olmasin alabalik avini iyi bilirim.. Burada balik isimlerinde bir fark var yalniz.Biz burda sudaga levrek,levregede barsch deriz. Benim merak ettigim sizler türkiyede ne gibi yöntemlerle levrek,sudak ve turna avliyorsunuz? Bana yöntemlerinizi(mümkünse malzeme fotograflariyla) hangi havalarda ve su durumlarda nasil avladiginizi izah ederseniz cok sevinirim. Simdiden herkese cok tesekkürler
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zeytineli...yorum bekliyorum.... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 10-10-2008 19:26 |
İyi dileklerinizi bekliyorum | nevzat | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 14-03-2008 18:17 |
Lütfen Yardim Bekliyorum | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 16-08-2007 12:08 |
Önerilerinizi bekliyorum... | ykmk | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 21 | 02-07-2007 10:40 |
çapariz nedir ustalar | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 11-05-2007 15:27 |