|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() bir yerde okuduğum bir yazıda çaparizin ölümcül ve hiç şans bırakmadığını yazmış ama açıklamamış.çapariz nedir
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çapariz üzerimizdeki malzemelerin birbirine ya da bir başka dış kaynağa dolaşmasıdır. Örneğin ağırlık kemerinin taşa sıkışması, elbisenin taşa takılması, bıçağın bir ağ parçasına dolaşması vb. durumlar...
Böyle durumlarda su üzerine çıkmak mümkün olmayacağı için ölüm tehlikesi yüksektir. Bu gibi üzücü durumlarla karşılaşmamak için her zaman dikkatli olmak, bıçağımızı iki elle de kolaylıkla erişilebilecek bir yerde taşımak ve acil bir durumda ağırlıklarımızı acımadan suda bırakarak yüzeye çıkmak elzemdir...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Modum vallahi jet gibisin bana söyleyecek bişey bırakmamışsın allah korusun hepimizi
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim mert
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Amin Tago Allah kimsenin başına vermesin...
Turgay Abi birşey değil ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık mert...ben de ilk defa duydum ve ne olduğunu cevabınla açıkça öğrendiğim bi bilgi oldu...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Mert masallah her yerde her tasin altindan Mert cikiyo ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çaparİz Bİr DaliŞ DeĞİmİdİr . Su Altinda ÇeŞİtlİ Şeylere Takilip Bloke Olmak Anlamindadir Bazen ÖlÜmcÜl Olabİlİr. Örnek ÇeŞİtlİ AĞ Kalintilari Yada GÖrÜnmeyen AĞlar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Sel Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:48 |
GPS nedir ? | levrek | GPS | 16 | 17-03-2009 15:32 |
Ustalar bilgilerinizi bekliyorum | freediver | TATLI SU AVI | 6 | 28-05-2007 23:29 |