|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Hayatımın mercanı, yeni sevgilim.
Sevgili arkadaşlar, Bu gün çok sert bir hava ve dalgalı bir deniz vardı, bende bu havada sırtıda şansım olacağını düşündüm, yozuri 13 cm. sahteyi dolaştırmaya başladım, fakat saatlerce dolaşmama rağmen, hiç birşey gelmedi, biraz çapari yağtım, aldığım kolyozları yem yapıp , gene mercana bakmaya başladım, denizde çok akıntı olmasına rağmen, mercanları aldım, bu arada, hayatımın mercanı, yeni sevgilim geldi, çok mutluyum. hoşçakalın.sizlerede güzel balık avları dilerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ Bu mesaj en son " 06-10-2008 " tarihinde saat 06:58 itibariyle orhan Kucukbicmen tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |