|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() SEVGİLİ KARDEŞİM TUNCAY
![]() Hiç üşenmeden taaaaa denizliden kalkıp karareise hem aile kampı hem eğlence hem balık hepsini bir arada yaşamak için uzun yoldan gelmek hiçte kolay olmasa gerek ![]() ![]() sen ve ailende öyle bir yürek varki ben buradan ne anlatırsam anlatayım ne söylersem söyleyeyim anlaşılmaz ![]() sadece şunu diyebilirim üç gün orada olmamıza rağmen yüzünüzde hiç bir mutsuzluk belirtisi göremedim. ![]() sizler gibi bir dostum olduğuna çok sevindiğim bir gündü yüreklerinize sağlık GÜNAY AİLESİ. ![]() ![]() ![]() ![]() senin konuda anlattığın gibi ÖNER veAİLESİNİN bizlere katılımı ayrı bir güzellikti ![]() ![]() ![]() öner kardeşim sana ve ailene sonsuz teşekkürler ![]() ![]() işlerinden dolayı anca pazar sabahı katılabileceğini bildiğim sevgili adem kardeşim ve ailesi ise muazzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa dan Hasan Balıkçıyı ziyarete gittik | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 10-01-2011 19:24 |
Buyrun beraber yiyelim. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 25-05-2010 20:02 |
Tekneyi Kontrole Gittik... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-03-2010 22:28 |
tekne kontrole gittik, levrek ve sinarit aldık :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-02-2009 20:28 |