|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tuncay abı neselı hos bır gun gecmöıs balık olmamasına ragmen ee sonuc av degıl muhabbettı tabı olacak o kadar. İnsallah bır dahakıne bende denk gelırım ozledım muhabbetını abi
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Tuncay gönlüm sizlerle beraber olmaktı ama bazı terslikler yüzünden nasip olmadı inşallah ilrride bunu telafi ederiz inan karareiste sizlerle beraber olmayı çok istiyordum birdahaki sefere nasip olursa
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne güzel felekten bir gün çalmışsınız son anda çıkan bir mazeret dolayısıyla
cumartesi aranızda olmayı planladığım halde gelemedim neler kaçırmışım.. hepinizi kutlarım selamlar
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() halil kardeşim allahnı günü çok sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun biz daha ne buluşmalar yapacağız bekleriz her zaman başımızın üstünde yeriniz hazır.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
![]() hasan abi allah sağlık sıhat versin bizler her zaman böyle dostları kucaklıyoruz birgün mutlaka kucaklaşırız.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
|
![]() yağız kardeşim gönüller bir olsun inşallah bir dahakinde beraber oluruz.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() SEVGİLİ KARDEŞİM TUNCAY
![]() Hiç üşenmeden taaaaa denizliden kalkıp karareise hem aile kampı hem eğlence hem balık hepsini bir arada yaşamak için uzun yoldan gelmek hiçte kolay olmasa gerek ![]() ![]() sen ve ailende öyle bir yürek varki ben buradan ne anlatırsam anlatayım ne söylersem söyleyeyim anlaşılmaz ![]() sadece şunu diyebilirim üç gün orada olmamıza rağmen yüzünüzde hiç bir mutsuzluk belirtisi göremedim. ![]() sizler gibi bir dostum olduğuna çok sevindiğim bir gündü yüreklerinize sağlık GÜNAY AİLESİ. ![]() ![]() ![]() ![]() senin konuda anlattığın gibi ÖNER veAİLESİNİN bizlere katılımı ayrı bir güzellikti ![]() ![]() ![]() öner kardeşim sana ve ailene sonsuz teşekkürler ![]() ![]() işlerinden dolayı anca pazar sabahı katılabileceğini bildiğim sevgili adem kardeşim ve ailesi ise muazzam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ben herzaman böyle bir toplulukta bundan sonrada elimden geldiğince bulunabilirim. ![]() işin açıkçası sanaldan reale dönmek güzel oluyor inşallah dahada büyür dahada çoğalar senin benim yapmam deyil önemli olan rastgelsin ailesinin her üyesinin birbirleriyle anlaşıp birbirleri ile bir topluluk halinde hoş vakit geçirebilmesi ![]() dilerim her dostumuz bizler gibi yapabilir. ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa dan Hasan Balıkçıyı ziyarete gittik | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 10-01-2011 19:24 |
Buyrun beraber yiyelim. | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 25-05-2010 20:02 |
Tekneyi Kontrole Gittik... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-03-2010 22:28 |
tekne kontrole gittik, levrek ve sinarit aldık :) | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 22-02-2009 20:28 |