Alıntı:
ali rıza acar tafarından gönderildi
Ferhat kardeşim, gerçek üzeri bir göl safari olmuş.
Bereketli avınız için senin nezdinde tüm ekibi kutlarım.
Ancak amatör balıkçılık olarak adlandırdığımız avlarınızı göle iade etmeniz örnek alınması gereken bir profesyonellik. Bundan dolayı sizleri daha da çok kutlarım.
Selamlar, sevgiler.
|
Ali Rıza abi,
Denizlerde olduğu gibi göllerde balık popilasyonu geniş vede yoğunlukda değil. En önemlisi de Tuzlusu balıkları gibi lezzetli değil.
Bu yüzden yakaladığımız balıkları geri salmak, vede bir kaç gün sonra tekrar yakalamak, inanılmaz zevkli bir avlanma çeşidi. bu yüzden bırakmayı yeğliyoruz ali abi,
sizin gibi değerli abilerimizdende Takdir göremek, bu işin kaymağı oluyor
Alıntı:
adolomorola tafarından gönderildi
adolomorola tafarından gönderildi
Ferhat sezonu güzel görüntülerle açmışsınız tüm ekibi kutlarım..
şamandıralı takımlarlamı yakaladınız bu kuzuları merak ettim
fotalarda gördüğüm kadarıyla göletin her yeri otluk gibime geliyor
Başarılarınızın devamını dilerim...
Sevgili Öner ustam. dip takımlarla aldık ( son resimlerdeki görünen takımlarla ) Yani tek iğneli, dip oltası ile. Otluk olayına gelince. mekanı, Kendini bilmez ağcılar vede bohçacılar yüzünden komufile etmek zorundayız. bakma sen o kadar otluk değil
Şimdi anladım bende diyordum bu fotalarla niye oynamışlar...  
bohçacı ve ağcılar için güzel düşünmüşsünüz...  
|

önlem almazsak. birdaha yakalama şansımız kalmıyor emin olabilirsin
Alıntı:
sazancı tafarından gönderildi
Mükemmel bir av olmuş bizlerlede paylaştığınız için teşekkür ederim,bu arada malzemelerinizde on numara a dan z ye herşey çok çok iyi hazırlanmış oldukça maliyetli şeyler.
|
Mustafa Abim. Vaktimizden. ailemizden, işyerimizden, İzin günümüzden kaçarak anca gidebildiğimiz sazan avında amacımız kendimizin trofesini yakalamak olduğundan. ekipman konusunda, dayanıklı ürünler almaya çalışıyoruz. Çünkü 12kg bir balığı alelade bir olta takım ile çekme şansımız baya bir düşük oluyor. sonrada ÇEŞKEEE dememek içindir abi, Şunuda söylemek isterim . illa pahalı ekipman demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın. Bu bir ekonomi olayı. Birde bu bizim için gerçek HOBİMİZ

Teşekkürler abi,
Alıntı:
Necati ARAT tafarından gönderildi
Mustafa abim Ferhat SAMADER üyelerinden..
Arkadaşımız türkiyedeki bir çok Yarışmaya katılıp derece almış dostlarımızdan..
Malzemeler konusuna gelince Bir çok Sponsorluk firmaları peşinden koşuyor o yüzden malzeme konusunda sıkıntı yaşamıyor..
Türkiyede Sazancılığa Bu şekilde gönül vermiş ender arkadaşlarımızdan biri Ferhat Kardeşimiz....
|
Yaw necati ustam, estafullah. Her bir sportif olta balıkçısı birer ENDER abilerimiz veya kardeşlerimizdir. Sevgile kal
Alıntı:
muratcoskun tafarından gönderildi
tebrikler harika bir av olmuş. bizim içinde gerçek bir görsel şölen.
|
Teşekkür ederim Murat abi,