|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese selam arkadaşlar. Salı akşamı yılmaz ağabeyim çok ısrarı üzerine çarşamba günü ikimiz onun teknesi ile Uzun Ada'ya gittik ve 7 adet lidaki ve 2 tane antenli mercan bol miktarda da mandagözle akşam dönüşe geçtik. Akşam Çeşmealtında kaldım. Ertesi gün İzmir'den bize katılan Hüseyin Ağabeyim de geldi, bu kez bizim tekne ile yine aynı yere gittik ve 2. gün istavrit ağırlıkla geçti. Tek tük lidaki ve mercan geldi. Ama ben çok yoruldum iki gün arka arkaya avlanmak ağır geldi. Şu an akşamın 8i kolumu kıpırdatacak halim yok herhalde artık yaşlanıyoruz. Ama yinede hoş vakit geçirdik. Hepinize daha güzel avlar dilerim.
Yem sadece sardalye hava 1. gün 3-5 2. gün 2-4 url=http://goo.gl/mc9cY] ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 Eylül 2011 Çeşmealtı raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 19-09-2011 22:22 |
17.07.2011 Gecikmeli Çeşmealtı Raporu ... | Mehmet BODUROĞLU | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 02-08-2011 23:38 |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |