Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 30-04-2012, 19:07   #14
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.

Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı

Alıntı:
yuunis tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Üzgünüm ama ben buna katılamıyacağım. Oltayla yakalanan balığı azaltmak değil sadece küçüklerin ve damızlıkların salınması gerektiğini söylüyorum. Birilerinin yaptığı katliam, bizim yapacağımızı haklı çıkarmaz diye düşünüyorum.Ayrıca miktarda önemli değil, tek bir damızlığı alıkoymakta bence katliamdır. (Kırmızı ışıkta geçen birileri var, emniyet şeridini zaten işgal ediyorlar ben neden yapamıyorum demek doğru olamaz, olmamalı da.)Biz üzerimize düşeni yapacağız.Yapmak zorundayız...Yoksa zaten hep birlikte geleceğe bir şey bırakmayacağız....
Doğru söylüyorsunuz fakat ben balıkçılığın çok içinde bir insanım beni çoğu dostumuz tanır. Bizim 1 sezonda tutabileceğimi damızlıkları 1 günde kıyanları çok yakından görüyorum bunlarla gireceğimiz mücadelelerde de bireysel zarar görmemiz söz konusuna bile gelebilecek düzeyde..
Tabi ki onlar yapıyor diye bizde yapmak zorunda değiliz fakat şöyle birşeyde söz konusu(küçük balıkların geri iade edilmesi fikrinde hem fikiriz) uğraş didin yıllarca eziyetini çek yeri gelsin dağ çayır bayır yürü yüzlerce lira masraf yap daha sonra tecrübe kazan 5-6 kilogramlık trofe bir levreğin(örnekliyorum) hayaliyle kendini geliştir ve o gün gelsin o balık senin oltana vursun o balığı salmak sizce kolay olacak mıdır? Benim anlatmak istediğimde buydu..
Saygı ve sevgilerimle..
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları