|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar Ben bu 10 Kiloluk Sazanı 12.04.2007 tarihinde Yakaladım.Sazan Erkek olduğundan dolayı geri bırakmadım.Bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim.Saygılar Rastgele
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() vayy be maşşallah
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sağol Emre Kardeş Darısı Senin Başına İnşallah Sen daha büyüklerini tutarsın
Rastgele Kardeşim
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() ismail hocam tebrik ederim maşallahı var.hocam birde anlatımla şöyle bir süslesek malum baya heyecanlı ve yorucu olmuştur tutması.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Anlatacak çok önemli bir konu değil ama senin için anlatayım.Sabah 06.00 da göle iki arkadaş gittik ve Şamandıralı oltalarımızı suya attık.Saat:11.00 a kadar hiç balık vurmadı ve yağmur ve yağmurla birlikte dolu yağmaya başladı.Yaklaşık 1 saat kadar sonra yağmur kesildi ve ben yemlerimi değiştirdim ve oltaları tekrar suya attım.10 Dakika kadar sonra bu kuzu açık olan oltamın balansını boşaltmaya başladı, yaklaşık 50 metre bıraktım ve sonra yavaş bir şekilde çıkardım.Kepçe yardımı ile dışarıya aldım.Aynı gün 3 er kiloluk iki tane ve birtane de 5 kiloluk aldım.Burası terör bölgesi olduğundan yıllarca kimse avlanmamış ve gölde aşırı büyük balıklar bulunuyor.İnşallah yakında bunların 15 lik 20 kg lıklarını göndereceğim.Saygılar
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler güzel av olmuş...daha büyükleri de nasip olur inşallah...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() tebrikler balık çok güzel...
acaba bu balıklar için bi yasak dönem varmıdır...yasak dişi ya da erkek olarak tolerans tanıyormu... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler gayet güzel balık bende merak ettim doğan abinin sorduğu soruyu cevaplandırırsanız merakımızı gidermiş olursunuz.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha önce tebrik etmiştim ama sanırım 37/2 nolu sirkülerin ,3.bölüm ,7.madde ,
4.ve 5. çizelgelerine göre eskişehir ilinde sazan için 01/04-30/06 tarihleri arası yasak dönem görünüyor...umarım bundan sonra sirkülere uygun dönemlerde av yaparsınız da tebriklerimiz kursağımızda kalmaz...saygılar...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşım Eskişehir için doğru söylüyorsun.Ama ben bu balığı Mardin ilinde özel bir avlakta avladım.Avlaklarda dahi olsun dişi balık tuttuğum zaman geri bırakıyorum.Teşekkürün ve düşüncen için sağolasın.Saygılar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Geçmiş Zamanda Yapılan Levrek Avlarım,Yapacağım Avların da Teminatıdır. | Süleyman ONUR | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 15-10-2009 19:08 |
Sazan Avı | hijacker54 | Videolar | 0 | 16-11-2007 12:38 |
Palamut Tutan Varmi Yakin Zamanda ? | reprezant | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 28-08-2007 17:07 |
yok zamanda bu kadar balık??!! | cevat2 | TATLI SU AVI | 14 | 23-08-2007 17:43 |
Sazan Avi | Güven ÖZYELDAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 1 | 21-07-2006 23:01 |