Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi
Tamer, ellerine sağlık gerçekten bu zamanda çok güzel bir av olmuş.
Seni ve kaptanı kutluyorum.
Kaçanlarıda tekneye çekebilseydiniz tam bir katliyam olacakmış.
|
İbrahim teşekkürler,gerçekten zevkli bir av oldu.Rastgelsin.
Alıntı:
Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi
tamer kardeş ellerine sağlık mırmırlar çok güzeller afiyet şeker ol
|
Tuncay'cım teşekkürler daha iyileri seninle olsun,paylaşımlarını bekliyorum.Rastgelsin.
Alıntı:
kıymet3535 tafarından gönderildi
tamer bey süper bir av olmuş. darısı başımıza inşallah.
buarada burdan süleyman kaptana sesleniyorum. kaptanım görüyon mu bak nasıl balık yakalamışlar. eğer bende yakalayamazsam deniz kızı olur kaçarım valla denizin ortasında. (napiim kıskandım valla)
ama gözüm yok tamer bey. afiyet bal şeker , daha iyileri sizlerin olsun
|
Kıymet hanım teşekkürler,Süleyman Kaptanımla ava gidiyorsanız merak etmeyin çok daha güzel avlara imza atarsınız.Rastgelsin.
Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi
Eline sağlık tamer abi afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
Teşekkürler Doğukan'cım,daha güzelleri sana rastgelsin.
Alıntı:
dostumsun tafarından gönderildi
Valla mırmırlar şahane. Çok sevdiğim bir balık. Tebrik ederim kaptan. Burdan o kadar güzel görünüyolar ki, kokuları bile burnuma gelmeye başladı... 
|
Teşekkürler gerçekten avcılığı da, tadı da eşsiz bir balık bende çok seviyorum.Daha iyileri sizinle olsun,rastgelsin.
Alıntı:
muratdogan tafarından gönderildi
Hey maşallah kuzu gibi mübarekler.
Yazıları soluksuz okudum mırmır benim favori tutmayı sevdiğim balıklardan dır.
Tutması ve gelirken yaptığı kafa atışı harika oluyor.
Tebrikler devamının daha bereketli olmasını dilerim.
Selamlar...
|
Murat teşekkürler,dediğin gibi avı harika hele yarım kilonun üzerindeyse inanılmaz zevkli.İnşallah bir gün beraber avlarız.Rastgelsin.
Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi
tebrikler cok güzel balıklar istanbulda unutuk artık mırmırları
|
Orhan teşekkürler,İzmir'e bekleriz mırmır tutmaya o zaman.Rastgelsin.
Alıntı:
sakkucuk tafarından gönderildi
Ellerinize sağlık. İmrendirici bir av daha yaşamışsınız.
|
Seçkin çok teşekkürler,çok daha güzelleri size de rastgelsin.
Alıntı:
aybasan tafarından gönderildi
çok güzel bir av olmuş..yer neresiydiki?
|
Teşekkürler,daha güzelleri sizinle olsun.
Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi
Derya kuzuzu bunlar elinize sağlık ve tabiğiki afiyet olsun
|
Kubilay teşekkürler,size de rastgelsin.
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi
Tamer kardeşim tebrik ediyorum. Güzel bir av olmuş. Ayrıca mütevazılığınada bayılıyorum doğrusu. Bu günler için fena olmadı nedemek, harika olmuş, bundan iyisi can sağlığı. Ama sen 64 sayısına taktın galiba. Rekoru egale etmeden iyi av saymayacaksın gibime geliyor.
Bol ve bereketli avlarının devamını dilerim.
|
Ahmet teşekkür ediyorum.Mırmır avı o kadar zevkli ki inan doyamıyorsun ve de o gün kaçırdıklarımızı düşündükçe bunlar bana az göründü

Fakat şimdi anlıyorum ki güzel av olmuş.Çünkü ikidir ava gidiyorum tık yok yeminle.Görüşmek üzere rastgelsin.
Alıntı:
Erdoğan sızarlar tafarından gönderildi
Tamer balıklar şahane... Benim dayıoğlununda bostanlı limanda teknesi var. arayıp gün ayarlayayım kendime. 
|
Erdoğan bey teşekkürler,size şimdiden rastgelsin.
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
Tamer bu güzel paylaşım için teşekkürler.Seninde belirttiğin gibi balık bu günlerde çok nazlı.Zaten o kaçanlarda nazlı oluşundan yeme iştahlı atlamayışlarından dolayı dudak kenarlarından takılıyorlar ve bir çırpınmada kurtuluyorlar.Ama önümüzdeki günler çok daha iyi olacağından şüphem yok.Afiyet olsunlar..
|
Süleyman Kaptanım teşekkürler,gerçekten tespitin çok doğru.Bende önümüzdeki günleri sabırsızlıkla bekliyorum.Rastgelsin.
Alıntı:
gökhan arıkan tafarından gönderildi
Tamer abi ellerine sağlık mırmırlar şahane şu zaman biriminde ısparozdan fırsat bulup güzelleri sergilemişsin ellerine sağlik...
|
Gökhan teşekkürler.Isparozlar bazen yıldırıyor ama ısparozun olmadığı yerde de balık olmuyor

Rastgelsin.
Alıntı:
erhanbey07 tafarından gönderildi
abi mırmırlar çok güzelmiş afiyetle
|
Erhan bey teşekkürler.Tek paylaşımda bıraktınız avlarınızı merakla bekliyorum rastgelsin.
Alıntı:
ferhat ataalp tafarından gönderildi
Tamer kardeş yine süper bir av olmuş mırmırlarda çok güzelmiş kaptanıda kutlamak gerek devanımı dilerim.
|
Ferhat abicim teşekkürler.Daha güzelleri tüm ekibimize nasip olsun inşallah.Perşembe Çeşme güzel görünüyor

.Rastgelsin.