Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 30-06-2012, 11:56   #1
ustam18
Kaptan

ustam18 kullanıcısının avatarı

Varsayılan Sirküler Hakkında

Tarım Orman... Bakanlığının yayınlamış olduğu SİRKÜLER (kim veya Kimler tarafından yazılırsa yazılsın) İç sularımızda ve denizlerimizde avlanma konusunda benim için kanundur.Elimden geldiğince uymaya ,uymayanları uyarmaya gayret ederim.bir sürü noksanlıkları vardır,gereksiz bir çok ceza vardır beni ilgilendirmez.Trafik kurallarında otobanda bazı yerlerde 100 km hız sınırı konulmuşsa mutlaka bir sebebi vardır.burası otoban 180 le giderim diyemem.
Sirküler de yasak olan malzemelerin kullanıldığı avların yayınlanmasına,böyle avlara özendirilmesine karşıyım.Yakaladığın balık Misal :sazan için 40 cm den ufaksa ve almak zorunda kalmışsan resmini yayınlamak suçtur.yakalayana ve yayınlayana ceza i işlemler uygulanır.Vurduğu bir şahin i Face de yayınladığı için ceza alan kara avcısı,yakaladığı balık limitlere uymadığı için ceza yazılıp mahkemeye sevkedilen dostlarım var.Kapatılan forumlar var.
Kendi adıma uymak ve uyarmak zorunluluğu hissetmekteyim.Bu vatan hepimizin,içindeki kaynakları da gelecek neslimize, bize emanet edildiği kadarı ile ve daha fazlası ile devretmek zorunda olduğumuzu unutmamamız gerekir."ben tüketeyim de gelecek ne yaparsa yapsın" diyemem.
yorumlarınızı (Olumlu veya olumsuz) beklemekteyim.Yanlış düşünüyorsam da herkesden özür dileyerek forumdaki üyeliğime son vermek niyetindeyim.10 uncu köy bulurum .
Sağlıcakla kalın,rastgele.
O Rh +
ÇANKIRI
ustam18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları