Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-07-2012, 11:03   #21
serdar425
Oltacı

bu tepki niyemidir?ısrarla anlamamakta direttiğin ve ısrarla aynı suçlamayı yaptığın üzere ''insanları mesaj sayısı artsın diye,ooo bak yorum yapmış bu işi biliyor desinler diye'' yorum yaptığını iddia etmendendir..yukarıdaki yorumunda dalga geçtiğin üzere baba yalçının vasıflarını anlatmaktaki amacım onun böyle ucuz şeylere ihtiyacının olmadığını anlatmak içindir..daha ne kadar nezaket kuralları içinde anlatılır onuda bilmiyorum,aslında yaptığınız art niyetli eleştirileriniz çok daha ağır kelimelerle savunulmayı hakediyor..kendi doğru bildiklerimi yazarım diyorsunuz yazamazsınız..siz benim hakkımda size göre doğru olabilecek ama aslıyla alakası olmayan şeyleri ya-za-maz-sı-nız..şimdi ben sizi bütün bu yazıların sonucunda ''kimseyi çekemiyor,bencil,sırf kibirinden eleştiri yapıyor'' gibi kendime göre doğru olabilecek şeylerle suçlasam bu normal bir durum öyle mi?yani bunlar sırf bana göre doğru olduğu için ben bunları sizin aslında öyle olmama ihtimalinizi bir kenara bırakarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim öyle mi?siz kendinizdemisiniz? bu nasıl bir özgürlük anlayışıdır..

murat arkadaşım senden bikaç yaş küçüğüm..ben söylediklerimde hakikaten çok samimiyim..öyle inceden laf sokayım,insanlara ajitasyon yapayımda benim tarafımı tutsunlar falan gibi amaçlarım yok..onun için söylediklerimi beni karşılaştırdığınız insanla aynı kategoride değerlendirmemenizi rica ederim..keşke baştan söylenseydide bu adamda bu kadar zahmete girmeseydi..şimdi işler şu duruma gelmişken siz olsanız aynı şevkle yazı yazabilirmisiniz..hakikaten yazık..
serdar425 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları