|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serdar bey siz neden uzatıyosunuz ki bu işi?mesleğiniz Avukatlıkmıdır? konulan videonun başında bir uyarı olmadığı sürece benim gözümde bu bir ÖZENDİRME AMACIYLA KONULMUŞ BİR VİDEO dur.Yazarsın başına bir yorum,iki satır bir yazı bende ona göre seyreder yorumumu yaparım.Bana kimse "sen kaç günlük avcısın ,şurada yöneticilik yaptım ,burada şu kadar yazdım,portföyüm şu kadar "gibi kelimeler kullanamaz,kullandırtmam. sen beni sadece burada yazdıklarımdan tanıyorsun.Sürdürülebilir yaban hayatı hakkında neler biliyorsunuz ki ,sirküler i bile belki burada duydunuz. kaç maddesini ezbere biliyosunuz.kendinizi kurtaracak kadarını biliyomusunuz en azından.bunları sorgulamak benim işim değil.ama doğrusuyla eğrisiyle SİRKÜLER amatör ve ticari balıkcının anayasasıdır,kanunudur.uymak ve uymayanları uyarmak zorundayım.KONULAN VİDEONUN BAŞINDA HİÇ BİR UYARI YOKSA özentiye sebeb olabileceği için vede ülkemizde yasaklanan bir av şekli olduğu için Yorum yaparım.
Yakalamış olduğum balıklar,açmış olduğum konular hakkında istediğiniz gibi yorum yapma hakkına sahipsiniz.Haklı bir tutamağı olduğu müddetce kendime çeki düzen vermeye çalışırım uyaranı da teşekkür ederek ikazından dolayı tebrik ederim.hiç bir dayanağı olmayan yoruma da sadece gülüp geçerim. Rastgele.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
10.03.2010 Sirküler değişikliği. | turna | Resmi Avcılık Duyuruları | 11 | 15-03-2010 18:16 |
Yeni sirküler hangisi ? | kocabalık | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 14-03-2009 20:17 |
37/1-37/2 no'lu sirküler değişti | fisher1968 | Resmi Avcılık Duyuruları | 0 | 24-10-2007 20:25 |