|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() Temiz ve canlı bir cilt için… Balık eti kalp damarlarını koruduğu için… Alzheimer hastalığına karşı fayda sağladığı için… Damar sertliğini önlediği için… Şeker hastalığına iyi geldiği için… Yüksek tansiyonu düşürdüğü için… İnsanların felç geçirme riskini azalttığı için… Hafıza kaybını önlediği için… Dip Not: Ne kadar yağlı balık, o kadar Omega 3 demektir. Çok yağlı balıklar: Sardalye, somon, uskumru, ton, ringa, hamsi. Orta yağlı balıklar: Pisibalığı, kefal, lüfer, kılıçbalığı. Az yağlı balıklar: Morina, kayabalığı, köpekbalığı, dilbalığı, deniz levreği, mezgit..kyn:bilğiyazcom....
__________________
İyi günler, bol güneşler dilerim. Üstad Kaptan Nuri DENİZ İstanbul - 1949 İTÜ /Kimya ve İşletme Müh. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mersin'de balık neden yok | lusi | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 02-04-2012 20:58 |
Ekmek arası balık, izdihama neden oldu | MAVİ FENER | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-12-2011 23:52 |
Balık Eti Neden Beyazdır | MAVİ FENER | Dökümanlar ve Makaleler | 3 | 18-12-2011 16:19 |
Balıklar neden bitti | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 13 | 01-02-2010 11:23 |
neden misir??.... | reos_mow | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 31-05-2006 21:02 |