|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlarımla sonunda yüz yüze tanıştım;
1 haziran cuma günü telefonla konuştuğum göksel demirbuga arkadışımın daveti üzerine çalıştığı mekana ziyaretine gittim ve kendisi ile görüşme fırsatım oldu. çakmak gözlü gökselimi ve çalışma arkadaşlarını tanıdığıma çok çok sevindim. 2 haziran cumartesi günü toplantı için buluşma yerine gittiğimde de
çok hoş ve güzel bir birliktelik yaşadık, çaylar kahveler sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. erhan, onur ve taygun resimlerimizi çekti. sanırım sitede yayınlayacaklardır. gelemiyen arkadaşlarımızı da bir gün bir yerlerde lütfederlerse tanıyacağım sanırım. muvaffak abimin babacanlığı, erol'un pos bıyıklı sempatikliği, taygun'un çakmak çakmak gözleri, kıvancın ağır başlılığı,anıl'ın delikanlılığı,onurun espirütelliği,erhan'ın sıcaklığı,serkanın yüreğinin güzelliği,güvenin mertliği............tüm bunlar sadece ilk etapta gözlemlediklerim, hepsi tüm bu özellikleri, güzellikleri taşıyor arkadaşlarım. Canlarım tanıştığımıza çok mutlu oldum, ama bu güzelliklerinizi gösterip kaybolursanız benden çekeceğiniz var..... birlikteliklerimizin devamını bekliyorum... ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |