|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar, geçen hafta içi sabah erken saatlerde yemlediğim merayı kontrol amacı ile olta attım amacım sabah saat 08 e kadar takılmaktı.Oltayı yemleyip epey uzun mesafe attıktan sonra tabureme oturdum daha beş dakika geçmeden zil çok şiddetli öttü ve düştü eyvah dedim büyük bir sazan geldi ki bu kadar etkili diye düşündüm başladım yavaş yavaş zarar vermemeye çalışarak çekmeye fakat daha üç beş tur sarmadan balığın sazan olmadığı yaptığı saltolardan,takla atışlarından belli oldu gelen karadenizin bir kaç ili ile yalnızca iznik gölünde varoluşunu sürdüren levkitti,makine benim oğlanın virax cd 63 üydü ve kamışa bağlantı T kısmı ,düşürüp kırdığı için akşamdan japonla yapıştırıp deneme için kullanmıştım.Balık daha yarı yolda iken makine elimde kaldı kısaca içimden oğlana söylenirken makineyi bırakıp elimle çekmeye başladım,daha evvelde yazmıştım bu balık müthiş mücadele ediyor,iskeleye getirdiğim balığın büyüklüğünü görünce ayağımda ayakkabılarımın olduğunu unutup boyum civarı suya atladım,tam kepçeledim ki balık bir ters vole ile iğnedende kepçeden de kurtuldu ama sabah sabah suya atlamıştım bir kere bırakmaya hiç niyetim yoktu aynen cevap verip daha havadayken bir planjonda ben yapıp kepçelemeyi başardım.Bu balık en fazla 70 cm kadar büyüyor ama daha 45 cm den büyük yakalayan yok , benim ki 41 cm geldi(maşallah) iyi bir ölçü.Bu zamanlarda kıyıya gelmeyen soğuk seven arkadaş güzel bir süpriz yaptı bana bu arada etide çok lezzetlidir.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Cevat2. Ergin Balıkçılık İsim:Cevat Ergin Yer:İSTANBUL Yaş:41 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 06-06-2007 " tarihinde saat 18:08 itibariyle cevat2 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Naylon balığı (ateş balığı) (Sargocentrum rubrum) | CaTSiLeNcE | Deniz Balıkları | 20 | 23-11-2012 17:01 |
levkit balığı | balıkcı | Tatlı Su Balıkları | 2 | 01-02-2006 11:12 |