|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() selam arkadaslar ---
Berlinden 3 cesit alabalik türü .. Kirmizi benek - gökkusagi - digerini bilmiyorum türkcesi ne , bilen varsa birzahmet yazarsa iyi olur ( fotografdaki 4 tane li olan ) bunlari , barkley yapay hamur yesil renk ve solcan ile karisik hamur la tuttum, 2 tanesi kasiga geldi 3 nr maps .. hem dip hem mantar sistem kullandim. selamlar - rastgelsin Not : Türkiyede - kas Antalya arasi alabalik yeri bilen varmi ? Ulupinar - yarikpinar - tahtali dag arkasi cuma köyü ovasi benim bildiklerim . [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] [IMG][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][/IMG] buraya bizim alman arkadas da resimlerini koymak istiyor ... admin kardes herhangi bir sorun olurmu ? veya üye olabilirmi ? bizim resimlerimiz bir cok alman balikci sitelerinde var . tekrar rastgelsin
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Berlin Zoo Aguarium | ibrahimz35 | Akvaryum | 7 | 15-02-2009 07:48 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 4 yayin ve alabalik | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 19-08-2007 22:11 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 1 | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 18-07-2007 18:20 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 2 | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 04-07-2007 20:58 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 3 | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 04-07-2007 20:39 |