|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese merhaba.
deniz balıkçılığına amatör olarak yeni başladım.ilk çipura avında yeni foça ile eski foça arasında polen tatil köyünde ekim ayında gece saat 02:00 sularında 1 kilodan fazla çipura çektim. bu zaten yakaladığım ilk ve son balıktı.bundan sonra kaç kere balığa çıkmama rağmen balık yakalayamadım.benim gittiğim yerler sazlıca çiftliği kenarı,çakmaklı limanı ve foça ingiliz burnu ama hiçbirinde balık yakalayamadım.bazı arkadaşların nemrut limanı civarında büyük çipuralar çektiğini duydum.hatta bir kokoreççide boy boy fotograflarını gördüm.hayrete düştüm.foça tarafında yer bilenler varsa söylesin......balıkçılığı bırakacağım.....yine göl balıkçılığına döneceğim herhalde.....en son malatya karakaya barajında 8 kg pullu sazan çekmiştim. özledim o günleri... |
||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İstanbul Kıyılarından Nerede Ne Çıkıyor | nihatkr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 13-09-2008 08:43 |
Selim (balıkcı) abi Nerede anketi | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 72 | 12-06-2007 06:22 |
Nerede ise karadan asla diyeceğim......! | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 21 | 25-04-2007 08:26 |
nerede bu levrek?? | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 18-04-2007 14:50 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |