Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Tabiatı ve Canlıları Koruma

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 14-07-2008, 07:51   #19
hasanova
Tayfa

hasanova kullanıcısının avatarı

Malesef bizim ülkemizde bu iş hep böyle, aynen trafik polisleri gibi, biz her kurala uyar ve elimizden geldiğince medeni şekilde trafikte seyir ederiz, birşeyler almak için 2 dk bir yere park edersin ve küt gelir hemen park cezasını yapıştırırlar, öbür taraftan adamın üzerinden kamyon geçer oralı olmazlar. Denizlerimizde de kendi amatör teknelerimizde en ufak eksiğe bile ceza kesmek için büyük çaba sarf eder sahil güvenliğimiz, hele hele eliniz yüzünüz düzgün, teknenizde az buçuk yeni birşeyse sakal aramak artık o kişiler için farzdır. Ama öbür tarafta av yasağı dönemlerinde denizlerimizin dibini kazıyan kişiler kontrolörlerin eline 3-5 kuruş sıkıştırıp, belkide yakaladığı balıklardan bir kaç kilosunu verip bu tip uygulamalardan kolaylıkla sıyrılabilmektedir. Velhasıl denizlerimiz bu şekilde katledilmeye devam edicek ve biz elimizden hiçbirşey gelmeden burada dertleşip durucaz. Düşünün ki Türkiye'miz 3 tarafı denizlerle çevrili, Liman şehirleriyle dolu bir ülke ve Deniz Bakanlığı tarzında bu konularla birebir ilgilenicek bir bakanlık bile yok.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 14-07-2008 " tarihinde saat 07:55 itibariyle hasanova tarafından düzenlenmiştir....
hasanova Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları