|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Kampanyanın gerek ismi gerekse tanıtım metni içeriği ile ilgili tereddütlerim var. Etkili ve gerçekçi olabilmesi için, Kampanya içeriği doğru bir biçimde detaylandırılmalı... Trolün ne olduğu ve ne olmadığı hakkında basitçe ve giriş düzeyinde bilgi için : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Zaten sıkı kurallara tabi ve yer (bölge), tarih, tür, ağ göz açıklığı, derinlik, vs. yönünden sınırlanmış ve bu kapsamda belirli yönlerden yasak olan bir yöntemin nesine "hayır" denildiğini şu aşamada anlayamıyorum. Herhangi bir Üniversitenin Su Ürünleri Fakültesinde Avlama Teknolojileri Ana Bilim Dalında Doktorasını tamamlamış bir kişi, bu kampanyanın doğru ve gerekli bir kampanya olduğunu gerekçeleri ile açıklayarak söylerse, ben de altına imza atmaktan çekinmem elbette. O zamana kadar, beklemeyi tercih edeceğim. Saygı ve sevgilerimle, Oral
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Çocukluğunu Tekirdağ'da deniz kenarında geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki, Marmaralı trolcülerin ve japon aquades'çilerin tırmık biçimli trolleri sebebi ile hemen tüm balık türleri tükenmiş ve olta balıkçılığı yok denecek kadar azalmıştır. Eskiden 10 kiloluk karagözler çıktığına defalarca şahid olduğum Özellikle Şaraphane mevkiinden Kumbağ'ın batısına kadar doğru düzgün ispari bile yakalanamakta. Ben; trolün ne berbat bir avlanma tekniği olduğunu ve sonuçlarını gözlerimle gördüğüm için bu kampanyaya destek veriyorum. Sevgi ve saygılar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Destek istiyorum | aligalipkaya | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 28-09-2007 22:57 |
Arkadaşıma manevi destek... | Uzm.Dr.Rastgele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 11-05-2007 10:21 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |