|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sana çok geçmişolsun demek istiyorum Alper kardeşim. Büyük bir dertten kurtulmuşun tesadüfen. Yakaladıkların trakonya, denizin en zehirli balığı bence..! Trakonya sokması sonucu eli sakat kalmış kişi gördüm..! Çocuk yaşlarımda ayağımdan sokan bir trakonya yüzünden saatlerce bağırıp ağladığımı ve bir ay mosmor olan ayağımın üzerine basamadığımı dün gibi hatırlıyorum...
Bembeyaz, bol jelatinli bir eti vardır...Sırt dikenlerini dibinden kafasıyla birlikte kesip afiyetle yiyebilirsin... Tekrar geçmiş olsun; büyük badire atlatmışın bilmeyerek... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Bu balığın cinsi nedir? | enes0000 | Tatlı Su Balıkları | 25 | 16-09-2011 16:17 |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
bu balığın türü nedir? | ORUC_REİS | Tatlı Su Balıkları | 1 | 19-07-2009 21:37 |
Balığın Anatomisi | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-01-2006 23:35 |