![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() 1----kafileye katılmak isteyenler lütfen özel mesajdan birbirinize cep tel.yollayın
2----mert kardeşimizin aracı nedir? aracın bağajı kaç kişilik malzeme alır?zaten fazla yüklenmeye grek yok. 3----ben soguklara aldırmam/ ben soguktan çekinirim diyenler belirlensin. 4----kesin ıldırdan (hernekadar garantisi yok isede) kıyıdan bir şeyler alınıyor diye cevap alırsam buradan yazacagım.. 5----şu anda PC si olmıyan hunter faruk da var haberleşemiyoruz.. muhtemelen gelir(eski toprak) oda benim gibi buca/şirinyerde ikamet eder.ben gelirken onu burdan alırım. benim araç 95, sprıng ...lakin karburatör sorunu var sanırım zira 100 km de 25mil.ytlden az yakmıyor.(baktıramadımda. öyle kullanıyorum)bir noktaya kadar ben gelirim.orada (mahsuru yok ise) mert in arabasına aktarma yaparım.farukta olursa 2 kişiyiz.. başka daha kaç kişi olabiliriz.?? en azından bana göre....bunca zaman yazışan ama tokalaşmıyan güzel insanlar için bir tanışma ve muhabbet fırsat olur.. |
||
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tüyo | mufi | Mazmoz (Yemleme) | 14 | 30-04-2010 17:40 |
İzmirliler bu fuar güzel fırsat.. | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 08-12-2006 06:55 |