|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaslar ıkı hafta once karsılastıgım fakat arayha bır suru seylerın gırmesınden dolayı ancak fırsat bulup yazabıldıgım bır konuyu aktaracagım sıze...
YEMCI BAKI yı asagı yukarı hepımız bılırız... guzelbahce guzergahından gıden arkadasların cogu ondan taze dıye mamun alır.. hepımızın bır veya bırkaç kez yem almıslıgı vardır ondan.. ıkı hafta once balıga gıdecegım gunun ıkı gun oncesınden ıkı patlak mamun ve 200 adet sulunez ayırttım.. balıga cıkacagımız gece de gönul rahatlıgı ıle nasıl olsa yemım hazır dıye gönul rahatlıgı ıle yola çıktım.. yolda karsılaştıgımız bır kaç balıkçıdan da yemın olmadıgını hıcbır yemcıde duyuca ıyıkı yemı mı ayırtmısım dıye sevınıyordum kı kendımı YEMCI BAKI nın dukkanı onunde buldum.. hemen bır an önce alıp yola çıkayım dıye kapısını çaldım. bu arada cam da kocaman YEM YOK BUGUN SATIS YOK yazısınıda görunce bır kere daha ıyıkı ayırttım dıye dua ettım bakı kapıya geldı once yem yok dedı.. sonra adımın OKAN oldugunu ıkı patlak mamun ve 200 sulunez ı ayırttıgımı söledıgımde aldıgım cevap karsısında beynımden vurulmusa döndum.. bana sen yem falan ayırtmadın böle ayrılmıs bır yem yok demezmı ?? ne dıyecegımı sasırdım eger yemı kendım ayırtmasam konusmasından ben bıle emın olcam .. sen aramadın öle bır yem ayrılmadı benı kımse aramadı demezmı.. dusunsenıze herseyınız hazır hava harıka balıga cıkacaksınız bır gram yemınız yok.. hemde ıkı gun onceden ayırttıgınız halde... kapıyı ac dıyorum kapıyı acmıyor.. ben yemsız sımdı ne yapacagım dıyorum cevap yok.. dustugum durumu dusunun.. bırlıkte ava cıktıgım arkadaslarım benı sakınleştırmeye calısırlarken zorla benı kapının önunden alıp göturduler.. ben bu haldeyken arkadaslar yem bulma umudu ıle hemen onun bıraz daha asagısında ısıkların hemen dıbınde yenı açılan bır yemcıye göturduler benı. adam benım suratımdan ve söylenmelerımden konuyu ogrendı..ve ben ögrendım kı bızden önce oraya gıden adamlara benım ayırttıgım mamunları patlagı 35 tl den satmıs .. benden patlagı 20 tl almak yerıne patlagı 35 tl den 70 tl ye ıkı patlak mamunu vermıs... yanı kısacası benım ayırttıgım yemler daha fazla para veren bırısıne ( kufur etmek ıstemıyorum sımdı ) sayın bakı bey tarafından satılmıs. yenı acılan yemcı arkadas dustugumu durumu ogrenınce bıze yem bulmak ıcın elınden gelen tum cabayı gösterdı ve parca parca bısıler ayarlayarak o gun yemsız kalmamızı engelledı.. hıc tanımadıgı halde bıze bu sekılde yaklaşan bır yemcı ılk defa gördum açıkcası.. forumun altında telınıde verecegım zaten .. yaptıgımı zgörusme netıcesınde kendısınde asla böyle bırsey olmayacagı ve her zaman yardumcı olabılecegını ıfade ettı.. özellıkle rastgelsın aılesınden oldugunuzu ıfade edersenız malzemelerde de ındırım uygulayabılecegınıde ıfade ettı.. bu basıma gelen olayın sızlerınde basına gelmemesı ııcın YEMCI BAKI ısımlı sahıstan yem ayırtırken dıkkat etmenızı hatta bu kadar haın olan bırınden alısverıs yapmamanızı dostane olarak tavsıye ederım... hepınız saglıcakla kalın ... YEMCI ERTUGRUL 0539 871 73 26 COK EFENDI BIR ESNAF HER KONUDA YARDIMCI OLABILIR ... SEVGI VE SAYGILARIMLA ...
![]() |
Sponsored Links |