Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 04-03-2010, 23:25   #11
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
seyirsubayi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
aslında ona yapacak cok sey var dostumda ..... ben zaten yavas yavas gerekenı yapıyorum ... alısverıs yapmak ısteyenlerde yaparken cok dıkkat etsın bence ...
okan biladerim yaşamış olduğun olumsuzluk kötü olmuş üzüldüm .buraya kadar herşey hoş güzeldi uyarı niteliğinde bazı mesajların olmuş hepsini okudum sağol bilgilendirmen için.
ama şu son msesajını hiç tasvip etmiyorum çünkü küfür gibi olmuş sitemize hiç yakışmamış ve bu yüzden hoşuma gitmeyen mesajdaki yazının bir kısmını siliyorum

umarım anlayışla karşılarsın teşekkürler

Bu mesaj en son " 05-03-2010 " tarihinde saat 00:07 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir....
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 04-03-2010, 23:35   #12
seyirsubayi
Kaptan

seyirsubayi kullanıcısının avatarı

Alıntı:
metin35 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
selam okan kardeş. düştüğün duruma gerçekten üzüldüm . ama seni az çok tanıdığım için senin YEMCİ BAKİ den bu durumun acısını çıkarttığından eminim. inşallah acısını çıkartmışsındır ki hak yerini bulsun. bide şunu hatırlatayım sen telefonda okan dediysen belki senin adını yanlış anlamıştır. mesela volkan anlamış olabilir. ama ne olursa olsun tanıdığın birinden en azından ilgisizce cevap alman yanlış bi durum.
metın kardesım... benı tanıyorsan karsılıksız bırakmayacagmıda cok ıyı bılırsın... bu arada sende aramıza hsgeldın.. bende senı tanıyorsam bu sıtede bol bol resım ve av raporu okuyacagız demektır ..... tekrar aramıza hosgeldın.. ben yapılanın ıntıkamını her sekılde alırım dostum merak etme ...
Eski 04-03-2010, 23:40   #13
seyirsubayi
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
okan biladerim yaşamış olduğun olumsuzluk kötü olmuş üzüldüm .buraya kadar herşey hoş güzeldi uyarı niteliğinde bazı mesajların olmuş hepsini okudum sağol bilgilendirmen için.
ama şu son msesajını hiç tasvip etmiyorum çünkü küfür gibi olmuş sitemize hiç yakışmamış ve bu yüzden hoşuma gitmeyen mesajdaki yazının bir kısmını siliyorum

umarım anlayışla karşılarsın teşekkürler
ustad senın sıldıgın kelımelerın cok daha fazlasını ben onun suratına söledım.. bu yuzden sılmıssın sılmemıssın benım ıcın fark etmez... sadece hak eden hak ettıgını alsın.. benı bu sıtede bazıları cok ıyı tanır... hak edene sadece hakkını verırım ...
Eski 04-03-2010, 23:50   #14
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
seyirsubayi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ustad senın sıldıgın kelımelerın cok daha fazlasını ben onun suratına söledım.. bu yuzden sılmıssın sılmemıssın benım ıcın fark etmez... sadece hak eden hak ettıgını alsın.. benı bu sıtede bazıları cok ıyı tanır... hak edene sadece hakkını verırım ...
okan biladerim yüzüne söylediysen mesele yok ben sadece bu ortamda olmaması hoş görülmeyen bir durumu açıkladım silmek yada silmemek deyil önemli olan buradaki usluplarımız
ben seni sen beni tanımıyorsun ve kişileri tanıyanlara sormak adetim deyildir şahsen tanıdıktan sonra ben kendim karar veririm.anlıcan seni bir başkasından öğrenmek istemem ben kendim tanımak isterim

buda mümkündür
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 09:37   #15
Mehmet BODUROĞLU
gRi

Mehmet BODUROĞLU kullanıcısının avatarı

Teşekkürler Okan
kötü de olsa tecrübeni bizimle paylaştığın için.
Ben 2 yıldır yemimi Yusuftan alıyorum.
Herhangi bir problem yaşamadım henüz.
Umarımda yaşamam.
Çünki Manisa'dan yem ayırtıyoruz.
Oraya kadar gidipte yem ayrılmaması benide cidden üzer.
Ama dedim ya şimdiye kadar problem yaşamadım.
Yeminden de memnunum ayrıca belirteyim.
( reklamı gibi oldu yermcinin ama sıkıştığınızda işinize yarar belki söylediklerim diye yazdım. )

A RH(+)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 10:15   #16
Murat ADAK
Kaptan

Murat ADAK kullanıcısının avatarı

Okan abi düştüğün duruma gerçekten çok üzüldüm.
Bazen bizde karşılaşıyoruz böyle durumlarla.
Yem ayırttırp sülünezlerin bozuk çıktığı çok oldu.
Bu durum yemcilerde genel bir hastalık herhalde.
İşin içine para girdiği zaman tanıdık falan dinlenmiyor.
Malesef.....

MURAT ADAK
1977 0 Rh (+)
KARABAĞLAR -İZMİR
Murat ADAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2010, 10:23   #17
seyirsubayi
Kaptan

Alıntı:
Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Teşekkürler Okan
kötü de olsa tecrübeni bizimle paylaştığın için.
Ben 2 yıldır yemimi Yusuftan alıyorum.
Herhangi bir problem yaşamadım henüz.
Umarımda yaşamam.
Çünki Manisa'dan yem ayırtıyoruz.
Oraya kadar gidipte yem ayrılmaması benide cidden üzer.
Ama dedim ya şimdiye kadar problem yaşamadım.
Yeminden de memnunum ayrıca belirteyim.
( reklamı gibi oldu yermcinin ama sıkıştığınızda işinize yarar belki söylediklerim diye yazdım. )
ınsallah denk gelmezsın böyle bır seyle dostum
Eski 05-03-2010, 10:25   #18
seyirsubayi
Kaptan

Alıntı:
Murat ADAK tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Okan abi düştüğün duruma gerçekten çok üzüldüm.
Bazen bizde karşılaşıyoruz böyle durumlarla.
Yem ayırttırp sülünezlerin bozuk çıktığı çok oldu.
Bu durum yemcilerde genel bir hastalık herhalde.
İşin içine para girdiği zaman tanıdık falan dinlenmiyor.
Malesef.....
kardesım aslında ısın ıcıne para gırmesı degıl sorun olan .. asıl sorun ıcınde ınsanlık olması yada olmaması... bırde bızım oralarda söz namustur ama demekkı onun oralarda öle degıl
Eski 05-03-2010, 10:26   #19
seyirsubayi
Kaptan

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
okan biladerim yüzüne söylediysen mesele yok ben sadece bu ortamda olmaması hoş görülmeyen bir durumu açıkladım silmek yada silmemek deyil önemli olan buradaki usluplarımız
ben seni sen beni tanımıyorsun ve kişileri tanıyanlara sormak adetim deyildir şahsen tanıdıktan sonra ben kendim karar veririm.anlıcan seni bir başkasından öğrenmek istemem ben kendim tanımak isterim

buda mümkündür
usta ınsallah bırgun tanısırız.....
avınız ve sohbetınız bol olsun
Eski 05-03-2010, 11:29   #20
Kaya ÖLMEZ
Oltacı

Kaya ÖLMEZ kullanıcısının avatarı

okan beyin izni ile bir , iki nokta eklemek istiyorum Öncelikle sonbaharda yemci bakiden aldığım boru kurdu paketinin %100 boş çıkması üzerine ikinci limandan geri dönüp paketi iade ettiğimi söyleyeyim.
Yemci bakiden sonra 1. limanda bir yemci ve malzemeci daha var. adı liman yemcisi sahibinin adı Tufan. Okan beyin sözünü ettiği güzelbahçeye varmadan önceki ışıkların önündeki yemci de aynı kişinin (Liman yemcisi 2 ) Sevgili Ertuğrulda bir dönem orada çalıştı Müşteri ve arkadaşlarına yaklaşımı ile herkesin gönlünü kazanmış birisidir. Ama Şimdilik kısa Bir süreliğine ayrıldı yakında yeniden başlayacağını umuyorum. Tufan da sözünün ardında duran bir kişidir. Elinde yem yoksa ayırmaz. Ayırdıysa da bir biçimi ile müşterisine teslim edemeyeceği bir durum oluştuğunda ne yapıp eder birinden yem bulup teslim eder. (ben bizzat şahidim)Stres atmaya giderken stres olmayalım. yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları paylaşalım. Bu konuda bizi uyarmış olduğu için okan beye ayrıca teşekkür ederim. Rastgelsin.
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları