|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Okul nedeniyle bergama'da olmamdan dolayı uzak kaldığım denize Süleyman abimizin ve site arkadaşlarımızın yaptığı av tahrikiyle koşarak gelmiş bulundum. Çarşamba akşamı izmire geldim ve ilk işim hava koşullarını kontrol etmek oldu. Perşembe sabahı erken saatte gitmek istesemde hava birazcık yüksek gözüktüğünden saat 10 civarı denize koyulabildik. Giderken istediğimiz şekilde takımlarımı, yemlerimi hazırladım.. Çapamızı attıktan sonra tek tük balık toplanmaya başladığında hava mualefetine uğrayıp Kuzeydoğudan güneybatıya dönen bi rüzgarla karşılaştık ve avlağımızdan ortalama 60-70 metre saptık. Bulunduğumuz yerde de balığı toplamayı başarabilceğimize inandığımızdan çapayı çekip tekrardan atma zahmetine girişmedik.. Yerimize net şekilde oturduktan sonra sardalyaları didikleyen izmaritler, ısparozlarla eğlencemiz başladı ama ne eğlence
![]() Açılış benden oldu ![]() ![]() Ankaradan misafirimizdende güzel bir bilek hareketi. ![]() Amcamın ilk balığı. ![]() Amcamdan bir güzel çalım daha. ![]() Hasılatımız. ![]() Lidaki yolda.
Oltaları toplar ayak yakaladığım lidaki.
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ayyüzlümle birlikte. | kaptankarabulut | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 29-01-2010 17:24 |
6 Haziran 2009 Güzelbahçe | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 08-06-2009 17:39 |
05.12.2008 Güzelbahçe, İzmir | umut_seker | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 29-12-2008 21:50 |
14.12.2008 Güzelbahçe, İzmir | umut_seker | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 33 | 24-12-2008 00:51 |
BugÜn GÜzelbahÇe | er35han | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 19-03-2007 16:44 |