Alıntı:
Kaya ÖLMEZ tafarından gönderildi
okan beyin izni ile bir , iki nokta eklemek istiyorum Öncelikle sonbaharda yemci bakiden aldığım boru kurdu paketinin %100 boş çıkması üzerine ikinci limandan geri dönüp paketi iade ettiğimi söyleyeyim.
Yemci bakiden sonra 1. limanda bir yemci ve malzemeci daha var. adı liman yemcisi sahibinin adı Tufan. Okan beyin sözünü ettiği güzelbahçeye varmadan önceki ışıkların önündeki yemci de aynı kişinin (Liman yemcisi 2 ) Sevgili Ertuğrulda bir dönem orada çalıştı Müşteri ve arkadaşlarına yaklaşımı ile herkesin gönlünü kazanmış birisidir. Ama Şimdilik kısa Bir süreliğine ayrıldı yakında yeniden başlayacağını umuyorum. Tufan da sözünün ardında duran bir kişidir. Elinde yem yoksa ayırmaz. Ayırdıysa da bir biçimi ile müşterisine teslim edemeyeceği bir durum oluştuğunda ne yapıp eder birinden yem bulup teslim eder. (ben bizzat şahidim)Stres atmaya giderken stres olmayalım. yaşadığımız olumlu ve olumsuzlukları paylaşalım. Bu konuda bizi uyarmış olduğu için okan beye ayrıca teşekkür ederim. Rastgelsin.
|
kaya bey..
sızınde bu sahısla ılgılı olumsuz bır olayla karsılaşmanıza uzuldum.. demekkı bu arakadas huy olarak pek ıyı degıl.. ama ben her zaman söylerım herkes hak ettıgını alır... mutlaka da alacaktır... sevgı ve saygılarımla... avınız daım olsun