Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > RASTGELSİN HAKKINDA > Organizasyonlar > Site Organizasyonları

Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 26-04-2010, 21:24   #11
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Kerem YAMAN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
hasan abimin dediği gibi çok değerli dostlarla tanıştık hasan abim siz gittikten sonra biz biraz daha takılmaya karar verdik bu güzel doğanın tadını çıkarmak için arkadaşlarım mangalla uğraşırken bende etraftaki çöpleri toplamaya başladım yanıma sitede oturan iki kişi geldi bana bugün yapılan orginazyonla berabermi geldin diye sordu bende evet dedim bana hasan balıkçıyı tanıyormusun dedi niye diye sorduğumda hasan bey ve ekibiyle tanışmayı çok istiyorlarmış bende daha 20 dakka önce gittiler dedim 20 dakka önce gelseydiniz yetişirdiniz dedim işleri dolasıyla izmire gitmişler oyüzden yetişememişler sonrada bana şu cümleyi kurdular keşke herkes rasgele ailesi gibi temiz ve düzgün bir şekilde burayı bıraksalar sizlerden ve rastgele ailesinden çok memnunuz herdaim burası sizlere ve ailenize açıktır deyip selamlarını söyleyip gittiler
kerem kardeşim sekiz kişilik gurubunla bizlere katılman beni gerçekten çok mutlu etti.
öncelikle sana ve ailene daha sonrada seninle birlikte katılan sevgili kardeşim ahmete , ailesine ve marketini o gün açmayan babasına, uğur kardeşim ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
kerem kardeşim karareis site yönetim başkanı sevgili mesut abimiz seninde gördüğün gibi yanımıza geldi ve verdiği sözü duydun
birdahaki organizasyonu karareis sitesi ile orteklaşa yapmamızı önerdi yanında birde söz verdi siz isteyin ben buraya tuvalet ve su temin ederim yeterki rastgelsin ailesi gibi dürüst temiz ve doğa koruyucuları olsun böyle insanlar için sitemizin sakinleri bile yardımcı olabilir dediğini

biz elimizden geleni yaptık gereken buydu bizler kendimizi yaptıklarımızla sevdirdik
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları