|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() evet arkadaşlar gerçekten harikaydı organizasyon emeyigeçen herkezi kutlarım
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bizde görsellerle yetinmek zorunda kaldık ama olsun.
Sonuçta herkesin zevk aldığı bir organizasyon yapan ve emek harcayan herkese teşekkürü borç bilirim. Katılan ve katılamayan herkeside tebrik ederim. Daha nice nice organizasyonlara. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Son ana kadar katılabileceğim ümidindeydim.
Ama maalesef olamadı, yolculuğumu erteleyemedim Fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla son derece güzel ve sorunsuz bir organizasyon olmuş. Yazılanları okuduğum kadarıyla da, bölgenin yerleşik halkının da takdiri ve sevgisi toplanmış. Hatta yeni davetler alınmış. Çok az organizatöre nasip olacak bir takdir beyanıdır bu. Özellikle Hasan Bey, bu işin duayeni olmuş, kendisini ve ekibini organizasyon yeteneklerinden ötürü kutlarım. Katılanları tebrik ediyorum. Özellikle de farklı şehirlerden kalkıp organizasyona katılabilenleri iki kez tebrik ediyorum. İnşaAllah birdahaki organizasyonlarda tanışabilmek ümidiyle; Saygı ve selamlar..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İlk organizasyon alanına Cuma gününden gidenler olarak açılışı keyifle yaptık.Avlak yerinin tespitinden sonra hemen oltalarımızı suya kavuşturduk.Sanki balıklar bizi bekliyormuş gibi bir sinarit palazı,birde fangri arka arkaya geldiler.Akşam olmak üzere idi balıkları çekelim derken vakit geçmişti.Hemen organizasyonun ilk ziyafetini çektik kendimize
![]() diğer arkadaşlarımızı bekledik.İşte bunlarda bize hatıra kalan kareler.Nice mutlu beraberliklere..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kamil Bu mesaj en son " 27-04-2010 " tarihinde saat 06:33 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Dostluğun ve kardeşliğin mükemel bir şekilde paylaşıldığı harika bir organizasyon olmuş,emeği geçen herkese teşekkür ederim,katılamayıp görsellerle yetinmek her ne kadar biraz burukluk bıraksda,yinede bizlere monitör başındada olsa bu güzel kaynaşmayı yaşatan tüm RASTGELSİN AİLESİNE candan teşekkürler.....Dostluklarınızın baki kalması dileklerimle.......
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Arkadaşlar, bu güzel organizasyonu düşünerek gerçekleşmesine emek
tüm dostlar ile katılanlarını kutlarım... Sanırım mevsim itibariyle tam balığın kıyılamadığı zamana denk geldiğinden olsa gerek, hasılat yönünden zayıf olsa bile, dostluk ve muhabbetin tam gaz yaşandığı çok güzel anlar geçirdiğiniz burada paylaşılan her bir kareden anlaşılıyor... Ayrıca, bir insanın önce kendisine daha sonra çevresine karşı duyarlılığının göstergesi olan şu 2 kare fotoğraf için diyecek laf bulamıyorum... ![]() Sadece ayakta alkışlıyorum desem, sanırım kendimi az çok ifade etmiş olurum... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Birdaha buluşmak üzere.. Alıntı:
Eyvallah kardeşim.. Bunlarda sizlerinde emekleriniz boş geçilmez.. Hele oltana vuran demiyorum götüren balığıda alıverseydin org o zaman tadından yenmiyecekti.. Alıntı:
Gelemediniz ama yüreğinizin bizlerle olduğunu biliyoruz.. İşaallah başka bir zaman mani olmaz tanışmış beraberce av yapmış oluruz.. Alıntı:
Evet kardeşim sanıyorum bu fotolar bu kadar değildir.. Sizinde emeklerinize sağlık.. Alıntı:
Bizde sizlere teşekkarler.. Büyük fedakarlıklarlı daha 1 yaşında yeğenimizle oralara kadar ggittin.. Senide tebsrik eder devamını dilerim.. Alıntı:
Burağımıda ayrıca kutlarım.. Yemleri de zai etmemişsin.. Demekki 3 tavalık balık oldu.. Ellerinize sağlıkTeşekkürler.. Alıntı:
Birgün sizlerlede bir araya gelmek isteriz.. Manisaya selamlar.. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Yasemin yengemizin doğum gününden ve Mesir macunundan bizleri mahrum etmedin.. Teşekkürler abim.. En kısa zamanda beraber av yapma ümidi ile.. Alıntı:
Abi senin su kelimelerine bir şey diyemiyorum.. Sanada teşekkürler.. SÖZÜN ÖZÜ balık bahane dostluk ve muhabbet şahane ![]() Alıntı:
eksikliğinizi göstermediniz.. Herşey gönlünüzce olsun.. Alıntı:
Keşke burada bulunsaydın.. Allahtan hayırlısı ama bunu telafi etmek gerekir biliyorsun.. Teşekkürler kardeşim.. Alıntı:
Taygun kardeşim sanada teşekkür ederiz.. Bizleri burada toplanmamıza araç olan Rastgelsin . org U kurarak güzel birşey yaptığını bir kez daha iyi anlamış olman gerekir.. Sağolasın.. Alıntı:
Gece Sürpriz yapıp Kaptan Süleyman abimizle gelmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etti .. Allah Herşeyi gönlünüzce versin Teşekkürler.. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Üstad
|
![]() Bu org. emeği geçen herkezi kutluyorum.Bir org. bu kadar güzel orgineze edilir.Eleştiri yapılacak hiç bir noktası olmayan, sanaldaki dostluğun reele taşınmasına vesile olan,bu org. da emeği geçen tüm arkadaşları tekrar tekrar kutluyorum..
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli rastgelsin ailesinin katılan ve katılamayan tüm dostlarına her türlü destekleri için teşekkür ederim... Organizasyonumuz hayırlısıyla güzel bir ortamda dostluk ve sevgi ile gerçekleşti. Güldük eğlendik semaver yanında çayımızı içtik.... Ayrıca farklı sürprizler yaşandı... Yani uzun lafın kısası harika bir gece ve gündü bizler için.... Bizler PAŞA TEAM olarak yolculuğumuzu birlikte tamamladık... Ve kıyıda çok değerli insanlarla tanıştık ... Böylesine daha nice güzel insanlarla nice güzel organizasyonlar hepimize nasip olsun inşallah.... Balık yönünden evet havanın biraz etkeni vardı fakat geçirdiğimiz günün güzelliği hayal kırıklığı yaşamamıza engel oldu.... "TEŞEKKÜRLER RASTGELSİN AİLESİ"
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |