|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Sevgili Dostlar havaların 1 hafta esmesinin üstüne birde gökhan bensiz balıga gidince iyice kızdım
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ben daha oltamı atmadan yeni olta yapmaya calışırken gökhan karagözle sefteyi yaptı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Ve arkası arkasıya 4 karagöz cekti bende fotograf cektim ve biten yemlerimi tamamladım ve bol bolda beni kızdırdı ama hava kararmak üzereyken nihayet ilk seftemi yaptım Kızgınlıgım bile yuzume yansımış ama azmin zaferi tabiki [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Cogunlukla karagöz birazda ısparoz tuttuk cayımız da her zamanki gibi hazır tabi akşamın bombasıda benden geldi tabiki Yarım kiloluk bir kaya levregi hemen arkasından bir tane daha geliyordu ki yarı yolda oltamı kopardı [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Buda gecenin bilancosu 4 kişilik akşam yemegimiz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.05.2010 Özbek günlügü | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 32 | 02-06-2010 20:12 |
Güzelbahçe Körfezi (Özbek) | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-04-2010 20:00 |
Özbek 03-04-2010 Balık günlügü | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 06-04-2010 20:03 |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |